• Starbrite Antivries Bio (3.78 liter)

Starbrite Antivries Bio (3.78 liter)

De Bio Antivries van StarBrite is geschikt voor motoren, toilet, afvoer, septic tanks, radiatoren, vloerverwarming, boilers, etc. Bovendien biedt het bescherming tegen barsten van leidingen tot -70 graden Celsius en tegen bevriezing tot -28 graden Celsius
Artikelnummer:
32500
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:

€24,95 €21,95

Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

 • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
 • Afrekenen in veilige omgeving
 • Fysieke winkel in Alkmaar

StarBrite Bio Antivries

Antivries voor de boot van StarBrite is al jarenlang een toonaangevende antivries die gebruikt wordt om uw boot winterklaar te maken. Tegenwoordig is er ook een biologische/ natuurvriendelijke variant!

De Bio-Origin Antifreeze is geschikt voor motoren, toilet, afvoer, septische tanks, radiatoren, vloerverwarming, solar verwarming, boilers, etc. Bovendien biedt het bescherming tegen barsten van leidingen tot -70 graden Celsius en tegen bevriezing tot -28 graden Celsius.

 • Een natuurlijk alternatief voor antivries op basis van glycol
 • Bevat geen glycol en ethanol en biedt een superieure, natuurlijke smering
 • Veiliger voor mensen, natuur en huisdieren
 • Voorkomt bevriezing van watersystemen in boten, campers, caravans, thuis of in het zwembad

  Gebruiksaanwijzing:

  1. Tap het gehele watersysteem zo volledig mogelijk af. Open de kranen voor warm en koud water en open alle overige afvoeropeningen. Blaas met perslucht zoveel mogelijk water uit het systeem.
  2. Tap de tank voor warm water af. Laat het ontluchtingskraantje na het aftappen open. Leg een omloopleiding voor de warmwatertank aan door de inlaat- en uitlaatleidingen los te koppelen en deze met fittingen of een slang en slangklemmen op elkaar aan te sluiten.
  3. Voeg antivries aan het drinkwatersysteem toe. NIET VERDUNNEN.
  4. Zet het systeem onder druk en schakel de watervergende pomp in.
  5. Open alle kranen, te beginnen met de verst verwijderde kraan, en laat de antivries stromen tot de gekleurde vloeistof zichtbaar wordt. Sluit vervolgens de afvoeropening.
  6. Herhaal stap 5 bij iedere afvoeropening voor zoet water.
  7. Spoel het toilet verschillende keren door om er zeker van te zijn dat het volledig is afgetapt. OPMERKING: Zorg er voor dat de opslagtank volledig is afgetapt.
  8. Activeer de pompklep verschillende malen om er zeker van te zijn dat het afvalwatersysteem voldoende antivries bevat voor bescherming.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »