• Starbrite Antivries (3.78 liter)
  • Starbrite Antivries (3.78 liter)
  • Starbrite Antivries (3.78 liter)

Starbrite Antivries (3.78 liter)

Drinkwater antivries voor de boot van StarBrite is al jarenlang een toonaangevende antivries die gebruikt wordt om uw boot winterklaar te maken.
Artikelnummer:
31400DGN
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
Bestel 2 voor €9,65 per stuk en bespaar 2,5%

Bestel 4 voor €9,41 per stuk en bespaar 5%

Bestel 6 voor €9,16 per stuk en bespaar 7,5%

Bestel 8 voor €8,91 per stuk en bespaar 10%

€12,95 €9,90

Incl. btw

Drinkwater antivries voor de boot van StarBrite is al jarenlang een toonaangevende antivries die gebruikt wordt om uw boot winterklaar te maken. Deze niet-giftige drinkwaterantivries wordt gebruikt voor het vorstbestendig maken van drinkwatersystemen, direct gekoelde inboard motoren en boilers. Beschermd tot -46 °C en kan in het voorjaar veilig worden geloosd. Starbrite drinkwater antivries wordt geleverd in een flacon met een inhoud van 3,78 liter.

Gebruiksaanwijzing:
1. Tap het gehele watersysteem zo volledig mogelijk af. Open de kranen voor warm en koud water en open alle overige afvoeropeningen. Blaas met perslucht zoveel mogelijk water uit het systeem.
2. Tap de tank voor warm water af. Laat het ontluchtingskraantje na het aftappen open. Leg een omloopleiding voor de warmwatertank aan door de inlaat- en uitlaatleidingen los te koppelen en deze met fittingen of een slang en slangklemmen op elkaar aan te sluiten.
3. Voeg antivries aan het drinkwatersysteem toe. NIET VERDUNNEN.
4. Zet het systeem onder druk en schakel de watervergende pomp in.
5. Open alle kranen, te beginnen met de verst verwijderde kraan, en laat de antivries stromen tot de gekleurde vloeistof zichtbaar wordt. Sluit vervolgens de afvoeropening.
6. Herhaal stap 5 bij iedere afvoeropening voor zoet water.
7. Spoel het toilet verschillende keren door om er zeker van te zijn dat het volledig is afgetapt. OPMERKING: Zorg er voor dat de opslagtank volledig is afgetapt.
8. Activeer de pompklep verschillende malen om er zeker van te zijn dat het afvalwatersysteem voldoende antivries bevat voor bescherming.

 

DIRK123 Geplaatst op 2 Oktober 2019 at 20:30

Kwalitatief prima antivries niet giftig. Daar gebruik ik hem voor mijn drinkwatersysteem

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »