• Humminbird Autopilot SC 110 Autopilot Kit
  • Humminbird Autopilot SC 110 Autopilot Kit

Humminbird Autopilot SC 110 Autopilot Kit

Humminbird Autopilot SC 110 Autopilot Kit De SC 110 Autopilot Kit die onze FB 30 Rudder Feedback Unit bevat. De SC 110 Autopilot maakt gebruik van multi-sensortechnologie en bedieningsmodi om stuurcontrole te bieden voor elk type schip. De bedieningsko
Artikelnummer:
00447258
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€3.259,35 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Humminbird Autopilot SC 110 Autopilot Kit

De SC 110 Autopilot Kit die onze FB 30 Rudder Feedback Unit bevat. De SC 110 Autopilot maakt gebruik van multi-sensortechnologie en bedieningsmodi om stuurcontrole te bieden voor elk type schip. De bedieningskop biedt grafische en numerieke uitlezingen van de koers, koers en roerbeweging. Als er een windsensor is geïnstalleerd, wordt de schijnbare wind weergegeven in de modus Wind.

Kit bevat: Autopilot 3,5-inch TFT-kleurendisplay, koerscomputer met Fluxgate-kompas en snelheidsgyro, borstelloze roerstandterugmelder en kabel van 30 m. Draaiknop en drukknopbediening.
Alle Autopilot-producten zijn stand-alone - ze hebben geen Humminbird-product nodig om te werken
Er zijn veel beschikbare bedieningsmodi waarmee u het doel kunt buigen, wendpatronen kunt kiezen, overstag en gijp, of een route kunt navigeren vanaf een optioneel aan te schaffen Humminbird® multifunctioneel display. Het stuurautomaatsysteem vereist specifieke optionele aan te schaffen accessoires om elk van de bedieningsmodi Neem contact op met ons Customer Resource Center voor meer informatie.
We raden u aan deze handleiding zorgvuldig te lezen, zodat u de volledige mogelijkheden van de SC 110 Autopilot begrijpt. De handleiding kan worden gedownload in het gedeelte "Handleidingen" hieronder.
Dit product moet worden geïnstalleerd door een gecertificeerde NMMA- of ABYC-installateur.
1 jaar beperkte garantie

Download hier de product handleiding

Download hier de installatie voor Auto Pilot Gimbal Mount

Download hier de gebruikers handleiding

Download hier de Rudder Feedback FB30 installatie instructies

Download hier de Indash installatie instructies

Download hier de FXC 110 installatie instructies

Download hier de accessoires gids

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »