• Raymarine Axiom PRO-RVX 12 '' MFD met realvision 3D en 1KW Sonar
  • Raymarine Axiom PRO-RVX 12 '' MFD met realvision 3D en 1KW Sonar
  • Raymarine Axiom PRO-RVX 12 '' MFD met realvision 3D en 1KW Sonar
  • Raymarine Axiom PRO-RVX 12 '' MFD met realvision 3D en 1KW Sonar

Raymarine Axiom PRO-RVX 12 '' MFD met realvision 3D en 1KW Sonar

Axiom Pro is ontworpen voor kapiteins die alles willen. Axiom Pro vormt de nieuwe norm voor een 'alles-in-één' display en is verkrijgbaar met RealVision 3D, 1kW CHIRP-sonar en Raymarine HybridTouch-bediening.
Artikelnummer:
E70372
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:

€4.773,50 €4.175,00

Incl. btw

Raymarine Cashback actie. Scroll naar onder.

Axiom Pro is ontworpen voor kapiteins die alles willen. Axiom Pro vormt de nieuwe norm voor een 'alles-in-één' display en is verkrijgbaar met RealVision 3D, 1kW CHIRP-sonar en Raymarine HybridTouch-bediening. En Axiom Pro levert vloeiende en intuïtieve navigatie met de razendsnelle 'quad core'-processor, een superhelder IPS-display en het slimme LightHouse OS. Axiom Pro kan gemakkelijk tot een geavanceerd navigatienetwerk worden uitgebreid met meerdere Axiom-displays, CHIRP-radar, Evolution-stuurautomaat, FLIR-technologie voor thermisch nachtzicht, en nog veel meer.

RealVision 3D?

Herken en vind eenvoudig structuren en vissen met de levensechte helderheid van RealVision? 3D-sonar.
Sonar terugscrollen

Opgenomen geschiedenis van de sonar terugspoelen, pauzeren en afspelen om gedetailleerder te kijken naar vissen en structuren en eenvoudig routepunten schetsen.
RealVision 3D?-sonar met GPS-koers

RealVision 3D werkt samen met nauwkeurige GPS voor het meest nauwkeurige, real-time 3D-model van de wereld onder water.
Op zee - CHIRP-sonar van 1kW

Voeg simpelweg een compatibele, zeewaardige omzetter toe en ervaar de prachtige definitie en helderheid van een CHIRP-sonar met duaal kanaal.
Historische gevoeligheidsinstellingen

Aanpassingen aan versterking, gevoeligheid en het filter van de sonar worden ook toegepast op de opgenomen geschiedenis van de sonar, waardoor u eerder verborgen vissen en structuren kunt ontdekken.
Werkelijke 1kW-sonar

Geen nieuwigheden of spelletjes; dit een echte 1kW-sonar. Geen compromissen voor de prestatiedoelstellingen voor aas, vis, inversielagen en meer op diepten tot 5.000 voet.
Lage, middelhoge of hoge CHIRP

De Axiom Pro 1kW biedt een breed spectrum aan CHIRP-banden voor vissen in diep, middeldiep en ondiep water.


HybridTouch?

U heeft de keuze uit eenvoudige interacties via aanraken als op een tablet, of u kunt bij ruwe zee vertrouwen op besturing met het toetsenbord.
Aangepaste toets

Directe toegang tot uw favoriete functie met de programmeerbare Aangepaste toets van de Axiom Pro.
LightHouse OS

Snel, soepel en eenvoudig te leren. De interface van LightHouse 3 is overzichtelijk en eenvoudig aan te passen op uw vaarstijl.
RMK-10 extern toetsenbord

Voeg het optionele RMK-10-toetsenbord met bedrading toe om de Axiom Pro overal te bedienen. De RMK-10 kan één of meerdere MFD's op dezelfde locatie bedienen.

Razendsnelle
'Quad core'-processor

De 'quad core'-processor van de Axiom Pro genereert directe respons en de mogelijkheid om meerdere apps tegelijkertijd en zonder vertragingen uit te voeren.
Axiom Pro - optisch verlijmde technologie en IPS-displays | Raymarine van FLIR
Krachtige en heldere
Optische verlijmde technologie en IPS-displays

De technologie voor optisch verlijmen van Raymarine en de IPS displaypanelen bieden u prachtige kleuren, helderheid en contrast in alle lichtomstandigheden. Bovendien ziet Pro Axiom er zelfs gezien door gepolariseerde zonnebrillen geweldig uit.
Axiom Pro - Verbeterde warmtedetectie | Raymarine van FLIR
Verbeterde warmtedetectie
Clear Cruise?

Combineer Pro Axiom met de thermische FLIR M132- of M23-camera en geniet van Clear Cruise IR-analyses. Axiom Pro alarmeert u automatisch over gevaren op de route van het schip.
Axiom Pro - Ga dieper met CP470 en CP570 | Raymarine van FLIR
Ga dieper
Met de CP470 en CP570

Axiom Pro is compatibel met de professionele CP470- en CP570-CHIRP-sonars van Raymarine. Geniet van krachtige resultaten van de sonar tot 2 kilowatt en duale, onafhankelijke zendontvangers op de CP570.
Axiom Pro - Videobewaking | Raymarine van FLIR
Videobewaking
IP en analoge video

Houd alles vanaf het roer in de gaten. Axiom Pro ondersteunt zowel video-via-IP als en analoge camera's en mediabronnen.
Axiom Pro - Quantum CHIRP, HD en SHD | Raymarine van FLIR
Radar
Quantum CHIRP, HD en SHD

Axiom Pro werkt met het volledige aanbod Quantum CHIRP-, HD Color- en Super HD Color-radarscanners van Raymarine. Geniet van alle hulpmiddelen voor weersomstandigheden, navigatie tijdens de dag en nacht, aanvaringspreventie en het vinden van vogels.
Axiom Pro - GPS | Raymarine van FLIR
GPS
GA150-poort

Axiom wordt geleverd met een ingebouwde GPS/GLONASS-ontvanger met 72 kanalen en snelle updates. Gebruik de optionele GA150-antenne-accessoire voor GPS-ontvangst aan boord van schepen waar de MFD geen duidelijk beeld heeft van de lucht, door bijv. ingebouwde stuurhuizen of metalen constructies.
Axiom Pro - Mariene audiobediening | Raymarine van FLIR
Mariene audiobediening
Rockford Fosgate

Beleef de boot! Integreer Axiom Pro met maritieme audio met meerdere bronnen en zones van Rockford Fosgate. Verander met uw MFD bronnen, selecteer routes, bedien zones, en nog veel meer.
Axiom Pro - Klaar voor verbinding | Raymarine van FLIR
Klaar voor verbinding
NMEA2000 en NMEA0183

Met de nieuwste elektronica, met standaard NMEA2000 en NMEA0183-connectiviteit, is Axiom klaar om te verbinden.

Afmetingen 11,9 inch x 6,85 inch x 2,56 inch (300 x 174 x 65 mm.)
Gewicht 4kg (8.82lbs)
Montage Boven, voor, beugel
Waterbestendigheidsclassificatie IPX6/IPX7
Bedrijfstemp. -25°C t/m +55°C (-13°F t/m 131°F)
Opslagtemperatuur -30°C t/m +70°C (- 22°F t/m 158°F)
VOEDING
Spanning 12V en 24V DC (8 V t/m 32 VDC)
Stroomverbruik (bij volledige helderheid) Axiom Pro 9: ~20W

Raymarine Cashback Promo
Ook deze winter bieden wij u weer de mogelijkheid om oude apparatuur in te leveren, tegen uitbetaling van een cashback bedrag.

De actie is geldig op alle promotieartikelen, van Raymarine, bestaande uit Multifuctionele Display’s uit de Element-S en Axiom™ serie en de Quantum 2 Doppler radome, én een tweede promotie voor i50 en i60 instrumentpakketten en Evolution stuurautomaten.

Klik hier om het Cashback formulier te downloaden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »