• Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX
 • Victron Color Control GX

Victron Color Control GX

Color Control GXDe Color Control bestuurt en bewaakt diverse Victron producten die verbonden zijn met de Color Control. U kunt eindeloos variëren met: Omvormers, Multi’s, Quattro’s, MPPT 150/70, BMV-600, Skylla-i, Lynx Ion en zelfs nog meer. VR...
Artikelnummer:
BPP010300100R
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:

€636,45 €568,50

Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

 • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
 • Afrekenen in veilige omgeving
 • Fysieke winkel in Alkmaar

De Victron Color Control GX is het communicatiecentrum van de Victron installatie. Het biedt live-informatie in een oogopslag en alle hierop aangesloten producten kunnen hiermee worden geregeld. Volledige systeemcontrole wordt - vrijwel overal in de wereld- verkregen door toegang tot uw Color Control GX via het gratis Victron Remote Management Portal (VRM).

Intuïtief systeemoverzicht - alles wat u moet weten

Met een enkele aanraking biedt Color Control GX u ogenblikkelijk een overzicht van uw systeem: de laadstatus van uw accu; het huidige stroomverbruik; de door de zonnepanelen gegenereerde stroom; de stroomvoorziening via het elektriciteitsnet of een aggregaat.


Het volledige vermogen van Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) biedt u volledige toegang tot zeer uitgebreide aansturing en instellingen van alle systeemcomponenten die op uw CCGX of Venus GX zijn aangesloten. Het maakt het inloggen van de gebruiker of installatiemonteur op afstand mogelijk - overal en op elk moment. Deze krachtige toepassing biedt tevens probleemloze diagnostische controles en analyses van gearchiveerde informatie.


Automatische in-/uitschakeling van het aggregaat

Color Control GX kan worden geprogrammeerd om automatisch uw aggregaat in te schakelen bij een te lage spanning, een te hoog verbruik of een bepaalde laadstatus van de accu. Het kan bovendien zo worden ingesteld dat de ontsteking wordt vertraagd tot aan het eind van 'stille' tijden, zodat onbedoelde overlast midden in de nacht wordt voorkomen.


Remote Console - regel alles overal...

De functie Remote Console is ook beschikbaar. Het is net alsof u de voorkant van uw CCGX-controlepaneel op uw telefoon of een ander apparaat bij u hebt.


Energy Storage Systems - 24-uurs bewaking

De Color Control GX beheert ESS - energieopslagsystemen. Het houdt de noodaccu's op 100%, wordt ingeschakeld tijdens stroomonderbrekingen en leidt het te veel aan (zonne-) energie terug voor eigen verbruik, waardoor u geld bespaart.


Bewaak de elektronica van uw boot of camper op afstand

Plant u een boottocht of een reis met de camper? Door de bewaking op afstand van uw Color Control GX kunt u ervoor zorgen dat uw boot of camper klaar is voor gebruik. Color Control GX maakt het tevens mogelijk om apparatuur van andere fabrikanten aan te spreken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »