• Mastervolt ChargeMaster Plus 24 V

Mastervolt ChargeMaster Plus 24 V

ChargeMaster Plus is de nieuwe generatie acculaders, die meerdere functies in één compact apparaat combineert. Deze acculader bespaart kosten en vereenvoudigt het systeem doordat extra acculaders, laadstroomverdelers en een voltage sensing relay niet lang
Artikelnummer:
14662031
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€916,30 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

ChargeMaster Plus is de nieuwe generatie acculaders, die meerdere functies in één compact apparaat combineert. Deze acculader bespaart kosten en vereenvoudigt het systeem doordat extra acculaders, laadstroomverdelers en een voltage sensing relay niet langer nodig zijn. Dit veelzijdige apparaat laadt maximaal drie accu’s op een snelle en veilige wijze en kan overal ter wereld worden ingezet.

Battery’s Best Friend
Nieuwe ‘Battery’s Best Friend’ architectuur stelt de ChargeMaster Plus in staat om diverse accu’s met verschillende chemische samenstellingen, maten en spanningen te laden. Uiteraard volgens de snelle en veilige 3-traps+ laadmethode. Uniek zijn ook:

Revival mode
Laadt zelfs volledig ontladen accu’s probleemloos.
Multi Voltage: 12 V startaccu laden in een 24 V systeem zonder extra accessoires.
Priority Charge: sneller laden doordat het beschikbare vermogen toegewezen wordt aan de leegste accu.
Smart Input:
Laadt drie accu’s vanuit één dynamo terwijl u onderweg bent.
Wereldwijd laden
De ChargeMaster Plus kan overweg met alle mogelijke netspanningen en frequenties wereldwijd. De acculader is bestand tegen hoge temperaturen en flinke spanningsschommelingen. Dat maakt deze acculader uitermate geschikt voor de meest barre, maritieme of mobiele omstandigheden. Daarnaast beschikt de ChargeMaster Plus over CE, ABYC, UL, SAE, CEC en RCM/C-Tick certificering.

Eenvoudig in gebruik
Op overzichtelijke wijze toont de ChargeMaster Plus de laadfase van de drie uitgangen. Robuuste en ergonomische aansluitingen van dit apparaat besparen installatietijd. Het geïntegreerde voltage sensing relay leidt de opgewekte energie van de dynamo naar de accu’s en maakt extra componenten overbodig.

Krachtige verbindingen
In moderne systemen werken alle componenten samen. Het op CAN gebaseerde MasterBus zorgt ervoor dat de acculader kan communiceren met displays, shunts en energiesystemen, en ondersteunt communicatiestandaarden zoals CZone, NMEA en CANopen. Bovendien kan de ChargeMaster Plus gebruikt worden als voeding voor gevoelige communicatie-apparatuur, bij het afbouwen van een schip of onderhoud aan een voertuig.

Kenmerken
Multifunctionele acculader met twee uitgangen, één in/uitgang, DC-DC converter, stroombegrenzer en ingebouwd voltage sensing relay (VSR).
Laadt Lithium Ion, Gel, AGM en grote of kleine accusets met één enkele acculader.
Laadt meerdere accu’s terwijl u onderweg bent.
Ruime specificaties: biedt 20 % meer vermogen bij 14,4 V en 80 % laadvermogen bij 60 °C.


SafeCharge
Herkent de laadstatus van uw accu’s en verlengt zo de levensduur.
Flexibel en veelzijdig: 80-275 V AC en 35-70 Hz.
Compact, eenvoudig aan te sluiten en snel te installeren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »