• Ajax Marine Co-Melder Basic

Ajax Marine Co-Melder Basic

Ajax Marine Co-Melder Basic Het is belangrijk om een koolmonoxidemelder aan boord te hebben. Koolmonoxide ontstaat bij de onvolledige verbranding van onder andere gas, hout en olie, zoals bijvoorbeeld bij slecht functionerende geisers en gaskookstellen
Artikelnummer:
00700020
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€41,50 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Ajax Marine Co-Melder Basic

Het is belangrijk om een koolmonoxidemelder aan boord te hebben. Koolmonoxide ontstaat bij de onvolledige verbranding van onder andere gas, hout en olie, zoals bijvoorbeeld bij slecht functionerende geisers en gaskookstellen. Het gevaar van koolmonoxide is dat het een zeer giftig, reukloos en onzichtbaar gas is, en dus niet door ons kan worden waargenomen. Blootstelling aan een lage concentratie koolmonoxide gedurende een langere periode levert klachten op zoals hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Een hoge concentratie gedurende een korte periode is dodelijk.
De Ajax CO-melder alarmeert op basis van een tijdgewogen meetwaarde. Op basis hiervan wordt zowel bij hoge als bij lage concentraties op tijd gewaarschuwd. Een CO-melder is dus zeer effectief tegen het gevaar van een koolmonoxidevergiftiging en kan levens redden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »