• Raymarine Dragonfly 5Pro fishfinder 5" display met CHIRP Downvision en Sonar, Wi-Fi en GPS cartografie eenheid, incl CPT-DVS transducer
  • Raymarine Dragonfly 5Pro fishfinder 5" display met CHIRP Downvision en Sonar, Wi-Fi en GPS cartografie eenheid, incl CPT-DVS transducer

Raymarine Dragonfly 5Pro fishfinder 5" display met CHIRP Downvision en Sonar, Wi-Fi en GPS cartografie eenheid, incl CPT-DVS transducer

Raymarine Dragonfly 5Pro fishfinder 5" display met CHIRP Downvision en Sonar, Wi-Fi en GPS cartografie eenheid, incl CPT-DVS transducer De Raymarine Dragonfly5 PRO;/fishfinder;/versie is de meest complete fishfinder met het beste onderwaterbeeld op dit
Artikelnummer:
E70293
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€477,95 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Raymarine Dragonfly 5Pro fishfinder 5" display met CHIRP Downvision en Sonar, Wi-Fi en GPS cartografie eenheid, incl CPT-DVS transducer

De Raymarine Dragonfly5 PRO;/fishfinder;/versie is de meest complete fishfinder met het beste onderwaterbeeld op dit moment. Alles wat de DV(S) heeft (CHIRP- en kleuren beeld) en de WiFish heeft, heeft de Dragonfly PRO ook. Deze Dragonfly PRO heeft intern een GPS en kan navigatiekaartjes lezen (C-MAP, Navionics en LightHouse) hiermee is de beste fishfinder ook een kaartplotter. De DV + DVS + WiFish versies hebben dat niet (dus geen GPS/kaartplotter)

Schermafmeting - 5 inch
Schermresolutie (pixels) - 800 x 480
CHIRP-sonar
CHIRP DownVision
Zichtbaar onder alle weersomstandigheden
Raymarine WiFish-app
Compatibel met Android en iOS
Uploaden naar social media
Interne GPS aan boord
Compatibel met LightHouse-kaarten (alleen USA op dit moment)
Compatibel met Navionics-kaarten
Compatibel met C-MAP-kaarten
MicroSD-kaartlezer (let hier op als je een gebruikte kaart overweegt)
Dubbelkanaal sonar (dus net zoals de DVS)
Navigatiekaart en de Dragonfly 5 Pro
Deze E70293 wordt geleverd zonder MicroSD (ook wel uSD genoemd) navigatiekaart. Maar intern in de Dragonfly 5 Pro is een basis navigatiekaart aanwezig. Deze basiskaart is niet echt gedetailleerd en erg hoekig. Je kan waypoints (best visstekjes of interessante plekken) op vast zetten , maar navigeren is lastig. Mocht je hier niet genoeg details hebben, dan kan je later altijd nog een Navionics 46XG Central West Europe en EU Binnenwateren uSD aanschaffen. Overigens kunnen er ook C-MAP kaarten (wel uSD-formaat) in worden gestoken.

Wat is CHIRP sonartechnologie
De nieuwe reeks fishfinders maakt gebruik van de beproefde Raymarine breedspectrum CHIRP sonartechnologie en biedt vissers daarmee ongeevenaarde, foto-achtige beelden van de onderwaterwereld. Het robuuste, zeer heldere all-weather kleurendisplay is onder alle omstandigheden perfect afleesbaar en beslaat gegarandeerd nooit.

CHIRP DownVision verandert uw kijk op de onderwaterwereld door het tonen van contrastrijke, foto-achtige sonarbeelden. Dragonfly' s CHIRP DownVision overtreft conventionele sonar op het gebied van diepte (tot wel 180 meter) en superieure details van de bodem.

Wat is Dragonfly DV
De Dragonfly DV fishfinder staat voor DownVision. Dit instrument maakt gebruik van breedspectrum CHIRP sonartechnologie. Hiermee is het mogelijk om het beeld onderwater scherp te krijgen en zo op het scherm te tonen dat het lijkt dat er een foto is gemaakt. Als je vaart en op het scherm kijkt, dan is het een film die de onderwaterwereld toont. De DV versie heeft geen kaartplotter mogelijkheden en geen interne GPS.

Wat is Dragonfly DVS
De Dragonfly DVS staat voor(DV)DownVision, de (S) voor Sonar. De Dragonfly 4 DVS en 5 DVS hebben de CHIRP sonar (fotobeeld) en het bekende kleuren beeld voor het makkelijk vinden van vis. De DVS versie heeft geen kaartplotter mogelijkheden en geen interne GPS.

Wat is WiFish DV
Samen met de nieuwe Dragonfly 4 en Dragonfly 5, introduceert Raymarine haar WiFish black box draadloze sonar met CHIRP DownVision. Door gebruik te maken van de Raymarine WiFish mobile app kunnen vissers het sonarbeeld zien, pauzeren en opnemen, om zo een favoriete vis stek (online) te kunnen delen met vrienden. De black box is een instrument zonder scherm. Je maakt dus verbinding met je tablet of smartphone met deze black box. Let er op de app is beschikbaar voor IOS7+ en Android 4+, controleer eerst even of je een recente OS op de tablet of smartphone hebt. Met de WiFish fishfinder is het niet mogelijk om te navigeren zoals bij de Dragonfly met een scherm. Er is geen slot waar een kaart in kan en er zit geen GPS in het instrument. Echt alleen een black box met WiFi.

Wat is Dragonfly PRO
De Raymarine fishfinder PRO versie is de meest complete fishfinder met het beste onderwaterbeeld op dit moment. Alles wat de DV(S) heeft (CHIRP- en kleuren beeld) en de WiFish heeft de Dragonfly PRO ook. Maar met nog meer hij is namelijk:

Raymarine WiFish-app
Compatibel met Android en iOS
Uploaden naar social media
Interne GPS aan boord
Compatibel met LightHouse-kaarten (alleen USA op dit moment)
Compatibel met Navionics-kaarten
Compatibel met C-MAP-kaarten
MicroSD-kaartlezer (let hier op als je een gebruikte kaart overweegt)
Dubbelkanaal sonar (dus net zoals de DVS)
Wat is Dragonfly M
De Raymarine Dragonfly M is alleen te verkrijgen in de 5 inch uitvoering. De Dragonfly 5 M is geen fishfinder maar alleen een kaartplotter zonder fishfinder mogelijkheden. De Dragonfly 5M heeft een interne GPS en de mogelijkheid om uSD kaarten van C-MAPS en Navionics in te lezen.

Wat wordt er geleverd
Raymarine Dragonfly 5 PRO DownVision met C-MAP Europa
Raymarine hekmontage transducer R70374 Raymarine CPT-DVS Transducer
Geen zonnekap (is los leverbaar A80371 Raymarine afdekkap Dragonfly 4 5 )
Kijk hier voor meer informatie:-https://www.raymarine-navigatie.nl/raymarine-dragonfly-4-dra

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »