• Hoosmaat V2+ (diefstal beveiliging)
  • Hoosmaat V2+ (diefstal beveiliging)
  • Hoosmaat V2+ (diefstal beveiliging)

Hoosmaat V2+ (diefstal beveiliging)

De Hoosmaat V2+ is een compact en automatisch systeem op Zonne-energie om uw boot te hozen. Het Zonne-paneel is bij deze uitvoering los te nemen waardoor de pomp unit in een afgesloten ruimte geplaatst kan worden. De V2+ is uitgevoerd met een ketting en e
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€269,00 .
Incl. btw

Hoosmaat V2+ met diefstal beveiliging

Bij de V2+ uitvoering van de Hoosmaat is het  zonnepaneel eenvoudig los te nemen, zodat de pomp unit in een ruimte kan worden geplaatst waar het zonlicht niet bij kan. Nu dus toepasbaar voor vele andere boten. er zit een 1,5 meter snoer tussen paneel en pomp unit. Zet de pomp unit op het diepste punt van de boot, en plaats/bevestig het paneel in de open lucht.

De Hoosmaat is een compact en automatisch systeem op Zonne-energie om uw boot te hozen zodat u hiermee altijd direct weg kan varen. Een Hoosmaat V2+ zorgt ervoor dat uw boot niet onderloopt in uw afwezigheid en uw boot zal dus niet  zinken door een teveel aan regenwater. Bladeren en takjes waaien automatisch uit de boot omdat die altijd droog is met een Hoosmaat in de boot.

Met een Hoosmaat hoeft u geen bootzeil te gebruiken en daardoor kunt u direct weg varen zonder veel werk.

De Hoosmaat wordt compleet werkend afgeleverd met een volle accu, u hoeft deze alleen nog maar in de boot te zetten en de slang buiten de boot te hangen. U hoeft nu nooit meer de boot te hozen!!

Let op dat er producten op de markt zijn die de functie van de Hoosmaat imiteren. De Originele Hoosmaat is een jarenlang bewezen product. Bij vragen hierover kan u ons altijd mailen.

Klaas (klant Hoosmaat) Geplaatst op 31 Oktober 2019 at 16:11

Al jaren in mijn boot, nog steeds elke dag blij.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen