• Yamaha YAM 310TA
  • Yamaha YAM 310TA
  • Yamaha YAM 310TA
  • Yamaha YAM 310TA

Yamaha YAM 310TA

Deze lichte en robuuste plezierboten zijn ideaal voor een weekeindje kamperen, kleine transporttaken of gewoon om lol te trappen op het water.
Artikelnummer:
YAM 310TA
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€2.880,00 .
Incl. btw

Deze lichte en robuuste plezierboten zijn ideaal voor een weekeindje kamperen, kleine transporttaken of gewoon om lol te trappen op het water. U kunt hem in een oogwenk oppompen of weer inpakken met behulp van de krachtige luchtpomp. Bovendien kunt u uw YAM eenvoudig op een grotere boot of thuis opbergen.

De besturing is erg gemakkelijk dankzij de stijve aluminium romp en V-vormige kiel. Gebruik de sterke aluminium roeiriemen met handige opbergklemmen en roeidolbeugels of monteer een Yamaha buitenboordmotor van wereldklasse, bekend om zijn soepele prestaties, zuinigheid en stijlvolle betrouwbaarheid.

Op de YAM 310TA geldt een garantie periode van 2 jaar. Op de Yamaha buitenboordmotoren geldt een standaard garantie van 2 + 1 jaar. 

Materiaal hull: Aluminium
Lengte (cm): 307
Breedte (cm): 159
Diameter Tubes (cm): 42
Aantal luchtkamers: 3
Max. aantal personen: 4
Max lading (kg): 495
Max. aantal pk: 14.6kW / 20pk
Gewicht (kg): 48,5
Kortstaart/langstaart: Kortstaart


Aluminium V-rompen - het summum van robuustheid en comfort
De slimme aluminium V-romp met antislipoppervlak tilt de prestaties van deze modellen naar een nieuw niveau en maakt ze tot ware allrounders. Deze maken de lichte en eenvoudig te besturen opblaasboten nog stabieler en comfortabeler, en voegen echt toe aan het plezier dat u beleeft op het water.

Perfecte partners
Yamaha-buitenboordmotoren zijn befaamd om hun soepele prestaties, betrouwbaarheid, stijl en  zuinigheid - het ontwerp van elke YAM opblaasboot sluit daar perfect op aan, van het unieke onderwaterprofiel tot aan de geoptimaliseerde hoek en hoogte van de spiegel. Dankzij het uitgebreide assortiment Yamaha-buitenboordmotoren vindt u altijd de perfecte combinatie van
boot en motor.

Gebouwd voor duurzaamheid
In de drijvers van alle YAM opblaasboten is een slim ontworpen luchtschottensysteem ingebouwd, zodat de afzonderlijke luchtkamers compleet afgedicht blijven voor optimale veiligheid. Hierdoor blijft de
luchtdruk gelijk in de gehele drijver en is uw boot zonder noemenswaardige problemen bestand tegen bijvoorbeeld kleinere stootbelastingen.

Gebouwd voor veiligheid en comfort
Naast veiligheidsvoorzieningen, zoals sterke en veilige handvatten, zittinghouders, Dringen en hijsogen voor davits, heeft ook comfort de hoogste prioriteit. Ons ingenieuze kwaliteitsventiel is daarvan een
zeer goed voorbeeld: uitzonderlijk betrouwbaar en luchtdicht, en gemakkelijk in gebruik. Het ventiel steekt niet uit boven het oppervlak van de drijver en voorkomt dus dat u blijft haken of er anderszins last van heeft.

Gebouwd voor optimale duurzaamheid
Onze YAM opblaasboten zijn vervaardigd van hypermodern PVC voor maximale sterkte en een fraai uiterlijk. Alle naden en verbindingen zijn verlijmd voor optimale waterdichtheid en veiligheid. Het
resultaat is een doeltre end en fraai buitenoppervlak dat uitermate goed bestand is tegen slijtage, zout water, zonlicht en andere schadelijke elementen op het water.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »