Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Kus

  KUS heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van meetinstrumenten en instrumentatie voor de maritieme industrie; we kennen het belang van kwaliteitsprestaties in de meest veeleisende omgevingen.De meterbehuizingen hebben een IP67-classificatie met een anticondens- en krasbestendige lensafdekking; dit betekent dat de meter waterdicht is en bes Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...


  KUS heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van meetinstrumenten en instrumentatie voor de maritieme industrie; we kennen het belang van kwaliteitsprestaties in de meest veeleisende omgevingen.

  De meterbehuizingen hebben een IP67-classificatie met een anticondens- en krasbestendige lensafdekking; dit betekent dat de meter waterdicht is en bestand is tegen open water. Onze analoge meters zijn ook verlicht door langdurige LED-verlichting, waardoor ze 's nachts of in de felle zon gemakkelijk af te lezen zijn.

  KUS biedt complete sets meters voor de binnen- en buitenboordmotoren, evenals andere meters om u te helpen een veiligere ervaring op het water te hebben.