Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Talamex

  Als er één merk is waarbij u kunt wedden dat het in welke vorm dan ook op vrijwel elke boot of jacht aanwezig is, dan is het wel Talamex. Dit merk produceert zo’n beetje alles waar u op het water behoefte aan kunt hebben. Van essentiële onderhoudsmiddelen tot handige accessoires en alles daar tussenin en omheen. In de webshop van Bootschappen Toon meer

  Merken

  Elektrisch varen

  Prijs

  -
  533 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Als er één merk is waarbij u kunt wedden dat het in welke vorm dan ook op vrijwel elke boot of jacht aanwezig is, dan is het wel Talamex. Dit merk produceert zo’n beetje alles waar u op het water behoefte aan kunt hebben. Van essentiële onderhoudsmiddelen tot handige accessoires en alles daar tussenin en omheen. In de webshop van Bootschappen Watersport vindt u honderden producten van Talamex voor de optimale zorg en maximaal comfort op uw boot. Wij lopen graag met u door ons assortiment heen. Neem gerust de tijd om te vinden wat u zoekt. Alle producten van Talamex zijn gesorteerd per categorie, maar u kunt ook de zoekfunctie gebruiken om een specifiek product te vinden. Alle producten zijn voorzien van duidelijke foto’s en beschrijvingen. Maar wanneer u er niet uitkomt, staan wij uiteraard voor u klaar.

  Talamex is van alle markten thuis

  Dat Talamex zo’n enorm breed assortiment heeft, is niet verwonderlijk. Het merk is namelijk het private label van ‘s werelds grootste watersport groothandel. Talamex is een Nederlands merk dat is gehuisvest in Heerenveen, maar eveneens een vestiging in Duitsland heeft. Het merk wordt door vrijwel heel Europa verkocht. De catalogus van Talamex bestaat uit meer dan 12.000 artikelen. Het aanbod is daarbij ontzettend breed. Talamex bedient eigenaren van alle soorten vaartuigen: van motorboten tot sloepen, rubberboten, jachten, zeilboten en boten voor professioneel gebruik. Het aanbod varieert van essentiële producten tot onderhoudsproducten en van accessoires tot producten die het leven aan boord nog aangenamer of comfortabeler maken. Bij Bootschappen Watersport kunt u terecht voor honderden verschillende artikelen van Talamex.

  Ons aanbod Talamex producten

  Talamex is ontstaan uit de wens van een groothandel om vrijwel alle producten voor boten en jachten in eigen beheer te produceren. Dit betekent dat u bij dit merk zeer uiteenlopende producten vindt. Zo is vrijwel alles wat u nodig hebt voor het onderhoud van uw boot in het assortiment van Talamex te vinden, zoals Talamex antivries. Denk daarbij ook aan geavanceerde producten zoals instrumentenpanelen, schakelpanelen, of kompassen. Zelfs aan de doe-het-zelver is gedacht, want u vindt in het aanbod ook hulpmiddelen zoals kitpistolen.

  Waar Talamex misschien nog wel het meest om bekend staat, zijn de luxe accessoires. Of u nu op zoek bent naar een fraaie scheepshoorn, een vlag om te voeren, een mooi tafelblad voor uw dek, een toilet of zelfs een accessoire als een goede verrekijker of rubberlaarzen om comfortabel mee te kunnen werken: u kunt het haast niet zo gek bedenken, of Talamex heeft het voor u.

  Heeft u vragen over de producten? Neem gerust contact met ons op

  Heeft u vragen over de producten van Talamex? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u van meer informatie te voorzien. Wij kunnen u helpen te vinden wat u zoekt. Want ondanks dat u in onze webshop eenvoudig kunt zoeken naar wat u nodig 

  hebt, kunnen wij ons voorstellen dat u af en toe door het enorme aanbod door de bomen het bos niet meer ziet. 

  Als dealer van Talamex hebben wij korte lijnen met het merk. Wij u in veel gevallen helpen met speciale verzoeken. Is een artikel dat u zoekt niet standaard in ons aanbod vertegenwoordigd? Dan kunnen wij altijd kijken of wij dit voor u bij de fabrikant kunnen bestellen.