Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Yamaha Generatoren

  Op het water heeft u vaak de energie die u nodig hebt. Vaak geldt: hoe groter de boot, des te meer mogelijkheden er zijn op het gebied van energievoorziening. Maar biedt uw boot u genoeg? Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  De generatoren van Yamaha

  Op het water heeft u vaak de energie die u nodig hebt. Vaak geldt: hoe groter de boot, des te meer mogelijkheden er zijn op het gebied van energievoorziening. Maar biedt uw boot u genoeg? Tenzij uw boot is uitgerust met een volledig on-board energiesysteem, kan het natuurlijk voorkomen dat u in sommige situaties niet de benodigde capaciteit hebt. En hoe zit het wanneer u uw boot verlaat? Of wanneer u buiten het varen om behoefte hebt aan stroom op locatie? Ook dan kunt u bij Bootschappen en Yamaha terecht. Wij bieden u diverse Yamaha generatoren waarmee u altijd en overal uw eigen stroom op kunt wekken. Of het nu gaat om stroom voor een koffiezetapparaat of het draaien van zware apparatuur.

  Op Yamaha generatoren kunt u vertrouwen

  Voor Yamaha generatoren geldt wat ook voor andere producten van het merk geldt: hier kunt u op vertrouwen. Wij bieden u een complete range aan generatoren met voor ieder wat wils. Van zeer compacte modellen tot ongelofelijk krachtige, zoals de heavy duty generatoren waarmee u op locatie ook zeer zware toepassingen van stroom kunt voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een camper, caravan of food truck.

  Kies de generator die bij u past

  Al onze Yamaha generatoren zijn voorzien van een duidelijke beschrijving. Neem rustig de tijd om de diverse modellen te bekijken. Voor alle Yamaha generatoren geldt dat zij een uitstekende capaciteit bieden. Maar uw behoefte bepaalt welk model ideaal is. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een goed draagbare generator? Kies dan voor de Yamaha EF2000iS. Deze combineert een lange bedrijfsduur tot wel 10,5 uur met een compact formaat en gewicht van slechts 21 kilo. Aan de andere kant van het spectrum vindt u bijvoorbeeld de Yamaha EF3000iSE, met een bedrijfsduur tot zelfs 20 uur in combinatie met een ongeëvenaard laag geluidsniveau van slechts 51 DB (A).

  Mocht u het perfecte model hebben gevonden, dan bestelt u deze eenvoudig. Mocht u meer informatie willen of een vraag hebben: neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte Yamaha generator.