Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Accu monitor

  De unit heeft een continu weergave van het voltage, ampèrage, het aantal ampère per uur en de status van de accu. Een accu monitor aan boord is in veel gevallen onmisbaar. U heeft een volle accu of accu’s nodig. Vaak niet alleen meer om te starten, maar o Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  65 Producten

  Uitgelichte merken voor Accu monitor

  • Mastervolt
  • Nasa Marine
  • Solara
  • Victron
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Een accu monitor aan boord is in veel gevallen onmisbaar. U heeft een volle accu of accu’s nodig. Vaak niet alleen meer om te starten, maar ook om alle systemen en extra’s aan boord draaiende te houden. Of om gebruik te kunnen maken van de accessoires en elektronica die worden meegenomen. Met een accu monitor kunt u te allen tijde de staat van uw accu of accu’s bekijken. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan.

  Wat doet een accu monitor?

  Een accu monitor heeft als primaire taak - zoals de naam al doet vermoeden - om de staat van uw accu bij te houden en te tonen. In een oogopslag ziet u bijvoorbeeld hoeveel capaciteit er nog in uw accu resteert. Accu’s ontladen langzaam. Soms gaat dit sneller dan u had verwacht. Zeker wanneer er een probleem blijkt te zijn met uw accu. Het is natuurlijk vervelend wanneer u na even niet gevaren te hebben uw boot niet kunt starten omdat blijkt dat de accu te zwak is. Vaak is er een reserve-accu aan boord, of zijn er meerdere accu’s geplaatst om de accu voor de startmotor te ontlasten. Maar toch: het kan altijd een keer gebeuren dat de accu onverwacht te zwak blijkt. Met een accu monitor voorkomt u dit, of heeft u daar op zijn minst zicht op.

  Diverse exemplaren met uiteenlopende functies

  U kunt accu monitors aanschaffen met verschillende functies. Erg populair is een Bluetooth accu monitor. Met een Bluetooth accu monitor bent u middels uw smartphone rechtstreeks en realtime verbonden. Zo heeft u altijd en overal zicht op de staat van uw accu(‘s).

  In onze webshop vindt u veel verschillende soorten accu monitors met uiteenlopende functies. Bent u op zoek naar een accu monitor die u in een oogopslag de resterende capaciteit van uw accu kan tonen? Dan vindt u deze absoluut, tegen een scherpe prijs. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een meer geavanceerde accu monitor met bluetooth en tal van andere functies, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn er modellen die de actuele spanning in Volt, het verbruik in Ampère, diverse laadstromen en de verwachte resterende levensduur van uw bootaccu(‘s) kunnen tonen. Ook kunt u kiezen voor een geavanceerde accu monitor die automatisch systemen kan aansturen om accu’s bij te laden, zoals het starten van motoren of generatoren. Bekijk eens de Victron accu monitor, een zeer betrouwbare en geavanceerde monitor voor uw accu.

  Bestel in de webshop of neem contact op

  Heeft u de geschikte accu monitor gevonden? Bestel deze dan in de webshop. Bij vragen of voor meer informatie staan wij u graag te woord.