Betaalmethoden

U kunt betalen via de website door midel van creditcard, ideal betaling, via rembours of zelf het bedrag naar ons overmaken, dit heet:  "vooruitbetaling via bankoverschrijving".

Paypal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen.

Creditcard

 

Bootschappen.nl accepteert  Eurocard/Mastercard en Visa. U selecteert  (betaalwijze) creditcard, vervolgens komt u in de beveiligde omgeving van Ogone alwaar u uw kaartnummer, de vervaldatum, de CVC-code (laatste 3 cijfers op de achterkant), en de naam van de kaarthouder dient in te vullen. Na het versturen van de ingevulde informatie is uw order betaald.

 Betalen met iDEAL

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
Zie voor meer informatie: de website van iDEAL

Bancontact/MrCash speciaal voor onze Belgische klanten.

"Vooruit Betalen" U maakt het bedrag zelf over naar ons banknummer onder vermelding van  het ordernummer.
Banknummer    : NL 94 RABO 0308 2417 62, BIC code: RABONL2U

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »