Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Voor 16:00 uur besteld, is de volgende dag uitgeleverd, mits voorradig. Wanneer de producten niet voorradig zijn krijgt u hier een bericht van met de geplande leverdatum. Bootschappen.nl behoudt zich het recht voor om tot deelleveringen over te gaan, zodat een bestelling in 2 of meerdere zendingen wordt verzonden.
  Indien uw bestelling echter in enkele dagen volledig kan worden uitgeleverd, zal deze worden afgestuurd zodra alle artikelen voorradig zijn.

  Hartelijk dank voor uw aankoop bij Bootschappen.nl.
  Bootschappen.nl besteedt veel zorg aan de afhandeling van uw bestelling. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan. In principe kunnen alle op het internet bestelde producten indien voorradig geruild worden bij onze winkel in Alkmaar.
  Hiervoor dient u altijd de bij de bestelling gevoegde pakbon mee te nemen als aankoopbewijs.
  Een retourformulier dient gebruikt te worden bij het per post retourneren van via internet aangeschaft product(en).

  Hiervoor gelden dezelfde regels als bij het ruilen in onze winkel, zoals terug te vinden in de leveringsvoorwaarden op onze website.

  Nederland

  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger.
  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

  Bij levering van diensten:

  1. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.
  2. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

  Retouren worden binnen 14 dagen na binnenkomst teruggestort. 

  Retour sturen per post is alleen mogelijk voor online aankopen.
  Wij raden u aan, voordat u artikelen retourneert, dat u eerst telefonisch (072-511 3021) met ons contact opneemt, vaak kunnen problemen al telefonisch worden opgelost.

  Uitzondering zijn accu's en CD-roms. en op maat geleverde artikelen,  deze kunnen na bestelling NIET worden geretouneerd.

  Buitenland

  Voor verzendingen naar het buitenland gelden verschillende verzendtarieven.

  Verzendkosten

  In Nederland bedragen de verzendkosten €9,95 wanneer het bedrag onder €50,- is.

  Accu's en Bestellingen met extra gewicht of lengte transport worden geleverd voor €75,

  Bestellingen met een palletzending boven de €1.000 worden gratis geleverd. 

  Boten en motoren

  Verzending van boten en motoren in overleg, voor het bezorgen op locatie rekenen wij een kilometervergoeding, neem contact op voor de mogelijkheden

   

  Product niet wat u ervan heeft verwacht? U dient de goederen zelf naar ons retour te sturen.

  De kosten van terugzending komen voor uw eigen rekening. Wanneer u het artikel terugzendt omdat u klachten heeft over het artikel of wij in gebreke zijn gebleven, vergoeden wij de retourkosten indien de klacht gegrond wordt bevonden.