Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Yamaha buitenboordmotor

  Met ons ruime aanbod van Yamaha buitenboordmotoren leveren wij u altijd een buitenboordmotor die bij uw boot en uw wensen past. Toon meer

  Merken

  Showroom Sale

  Prijs

  -
  36 Producten

  Uitgelichte merken voor Yamaha buitenboordmotor

  • Yamaha
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  De Yamaha buitenboordmotor, een wens van iedere watersporter. De Japanse producent staat wereldwijd bekend om de goede kwaliteit en prestaties. Ook heeft Yamaha de duurzaamheid van hun producten hoog in het vaandel. Of u nu eigenaar bent van een lichte tender, een RIB, een luxe tender of sportboot. Yamaha produceert uitstekende buitenboordmotoren in vrijwel alle segmenten.

  Met ons ruime aanbod van Yamaha buitenboordmotoren leveren wij u altijd een buitenboordmotor die bij uw boot en uw wensen past.

   

  Welke Yamaha buitenboordmotor heb ik nodig?

  Welke buitenboordmotor u nodig hebt, hangt af van het type boot, maar ook van het doel en uw wensen. Wij bieden u buitenboordmotoren uit 5 verschillende lines. De kenmerken per line beschrijven wij hieronder.

  Portable Range (2.5 - 25 PK)

  Misschien wel de meest legendarische line Yamaha buitenboordmotoren is de Portable Range. Deze buitenboordmotoren zijn afneembaar en daarom extra compact, handzaam en 25% lichter vormgegeven. Ze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld lichte tenders. Maar ook zeker goed te gebruiken bij boten met een gemiddeld gewicht.

  High Trust (8 - 60 PK)

  De High Trust buitenboordmotor is uitgerust met Yamaha’s gepatenteerde Dual-Thrust propeller. Dit zorgt voor maximale stuwkracht, zowel voor- als achteruit, dit maakt het manoeuvreren van zwaardere boten vele malen makkelijker. lees ook onze blog over het vervangen van een impeller

  De High Trust line is ontworpen om meer stuwkracht en koppel te leveren. De speciale overbrenging helpt cavitatie en slip van de propeller tegengaan. Hierdoor zijn de High Trust buitenboordmotoren ideaal voor boten waar stuw- en trekkracht belangrijker is dan hoge snelheid.

  Mid Range (30 - 200 PK)

  Met een Mid Range buitenboordmotor kan het bijna niet mis gaan! Deze Yamaha buitenboordmotor is geschikt voor veel verschillende boten. Ook is de prijs - kwaliteitsverhouding zeer goed. Binnen de Mid Range line is veel keuze uit verschillende vermogens.

  De naam ‘Mid Range’ kan een beetje misleidend zijn, dit is namelijk absoluut geen ‘gemiddelde’ buitenboordmotor. Met deze benaming bedoelt Yamaha slecht het ‘middelste segment’. Een erg goede buitenboordmotor met een mooie prijs, en geschikt voor een groot aantal verschillende boten.

  V-Max modellen (90 - 175 PK)

  De technologische grenzen worden met de V-Max modellen nóg verder verlegd. Deze Yamaha buitenboordmotor staat bekend om de ongelofelijke koppel, maar heeft ook een rustige kant. Alle massatraagsheids componenten zijn geharmoniseerd en er zijn grote rubberen motorsteunen toegevoegd voor een compleet nieuw niveau van manoeuvreerbaarheid.

  De lichte bevestigingsbeugels, power trim- en tiltmechanisme en composiet kuipdelen veranderen de bediening en prestaties van elke lichte boot. Wanneer je het gas opentrekt merk je zeker het verschil! Ook binnen de V-Max modellen is er veel keuze uit verschillende vermogens

  High Power Range (225 - 425 PK)

  Met de High Power Range buitenboordmotor bereikt u in zeer korte tijd hoge snelheden. Door het grote vermogen, hoge koppel en de snelheid gekoppeld met geavanceerde technologieën presteert deze Yamaha buitenboordmotor op zeer hoog niveau.

  Daarnaast maakt de High Power Range gebruik van elektronische brandstofinjectie (EFI). Deze technologie zorgt voor een lager brandstofverbruik, zelfs op het hoge niveau van deze prachtige Yamaha buitenboordmotor.


  Neem contact op voor vragen of advies

  Heeft u hulp nodig bij het aanschaffen van een nieuwe buitenboordmotor? Of heeft u een vraag over een van de Yamaha buitenboordmotoren? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het kiezen van een buitenboordmotor die aan uw wensen voldoet. Wij bieden ook informatie in de vorm van blogs. Bijvoorbeeld over het schoonmaken van een carburateur