Whaly boten

De oersterke boten van Whaly

Whaly staat in de botenwereld bekend als zeer robuust. Dat komt doordat een Whaly boot vervaardigd is uit polyethyleen kunststof. Dit kunststof is zeer sterk en kan tegen een stootje. De boten van Whaly zijn dubbelwandig, waardoor u nauwelijks merkt wanneer u zacht tegen de kant stoot. Een bijkomend voordeel van polyethyleen is dat ze 100% kleurvast zijn.

Om de robuustheid van deze boten nog hoger te maken, wordt de body van een Whaly boot in één stuk gegoten. Dat is mogelijk door de geavanceerde productiemethode waar Whaly gebruik van maakt. Er zijn weinig tot geen naden die voor scheuren kunnen zorgen. Dat brengt ons gelijk bij het volgende voordeel.

Whaly boten zijn zeer licht

Een tweede voordeel van polyethyleen kunststof is dat het een zeer licht materiaal is. Dit resulteert in een zeer wendbare boot die eenvoudig te besturen is. Deze vaardigheden maakt de boot zeer geliefd onder verschillende plezier- en professionele vaarders.
Ondanks het lage gewicht van een Whaly boot zijn deze ook zeer stabiel. Doordat de boten dubbelwandig zijn en enkele boten drijvers aan de zijkant bevatten hebben ze een groot drijfvermogen. Ideaal voor als u met meerdere vrienden of familie een dagje wilt gaan varen!

Voordelige boten

Over het algemeen zijn Whaly boten een stuk voordeliger dan andere boten. Dat komt doordat polyethyleen een voordelig materiaal is. De mogelijkheid om met de boot het water op te gaan is natuurlijk heerlijk, maar varen in een voordelige boot, daar worden we allemaal blij van. Voor iedere watersporter heeft Whaly een geschikte voordelige boot.

Een kunststof Whaly sloep kopen?

Een Whaly sloep staat garant voor veel uren vaarplezier. Deze sloepen zijn een van de meest zorgeloze sloepen in de markt. De Whaly sloepen hebben een praktische indeling, zijn oersterk en een eigentijds design. Het is de ideale sloep voor dagtochten. Binnen enkele minuten tijd zijn deze sloepen vaarklaar. Verder heeft een Whaly sloep weinig onderhoud nodig naast het periodieke onderhoudt.

Voor iedereen een geschikte Whaly boot

Een Whaly boot kunnen we in één term samenvatten: veelzijdig. Whaly produceert modellen voor recreatief gebruik, maar ook voor professioneel gebruik. Deze boten kunnen voor vrijwel alles ingezet worden. De verschillende modellen bieden plek aan kleine en grote groepen. Vaar met uw vrienden het water op of plan een vistripje. Wie op zoek is naar een sportieve boot kan ook met een Whaly het water op. De boten kunnen voorzien worden van krachtige buitenboordmotoren. Combineer de krachtige PK’s met de wendbaarheid van de boten en het vaarplezier kan beginnen!

Whaly accessoires

Bij Bootschappen vindt u een groot aanbod Whaly accessoires. Van kussens tot railingen, Bootschappen heeft ruime keuze accessoires voor Whaly boten. Daarnaast vindt u bij ons een Whaly biminitop, stuurconsole, roeispanen en navigatiebeugels. Zit het artikel dat u zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »