Epifanes

AANBIEDING


€21,80 €17,95

AANBIEDING


€10,10 €8,20

AANBIEDING


€22,00 €17,85

AANBIEDING


€34,40 €29,45

AANBIEDING


€41,80 €33,90

AANBIEDING


€33,50 €27,15

AANBIEDING


€29,80 €26,45

AANBIEDING


€17,20 €13,45

AANBIEDING


€22,30 €18,10

AANBIEDING


€42,60 €34,55

AANBIEDING


€9,40 €7,65

AANBIEDING


€33,30 €27,00

AANBIEDING


€17,20 €13,95

AANBIEDING


€12,20 €9,90

AANBIEDING


€27,70 €24,30

Epifanes voor schildersonderhoud

Zegt u bootverf of jachtlak, dan zegt u Epifanes. Talloze booteigenaren gebruiken dit merk voor het schildersonderhoud van hun boot. Dat is natuurlijk niet voor niets. Epifanes bestaat al sinds 1902 en heeft een ijzersterke reputatie verworven. Met Epifanes bootlak bent u verzekerd van kwaliteit. Niet alleen particuliere booteigenaren, maar ook scheep- en jachtbouwers en andere professionals vertrouwen op dit merk.

Epifanes biedt alles voor boven en onder de waterlijn

In het aanbod van Epifanes kunt u terecht voor alle gewenste producten voor het onderhoud van uw boot, boven en onder de waterlijn. Vanzelfsprekend vindt u het complete aanbod aan Epifanes bootlak producten in de webshop van Bootschappen Watersport. Het aanbod is zeer uitgebreid, dus wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Ook voor uw boot heeft Epifanes de perfecte producten. Wellicht heeft u deze al eerder gebruikt en weet u precies wat u moet hebben, of heeft u zich hier al in verdiept. Voor een leek kan het echter best lastig zijn om direct te vinden wat u zoekt. Wij vertellen er hier meer over. Mocht u er desondanks niet uitkomen, dan staan wij uiteraard voor u klaar om uw vragen over de Epifanes bootlak te beantwoorden en u van advies te voorzien.

Om de juiste Epifanes bootlak te vinden, dient u eerst te bepalen welk gedeelte van uw boot u wenst te behandelen. Epifanes biedt producten voor onder de waterlijn, boven de waterlijn en het interieur van uw boot of jacht. 

Ook het materiaal dat u gaat behandelen is bepalend voor de keuze van het juiste product. Zo biedt Epifanes producten voor polyester, staal, aluminium en hout, zowel gedekt als blank. In sommige gevallen geldt dat u eerst een primer of wellicht zelfs eerst plamuur aan dient te brengen om het optimale resultaat te krijgen. Kijk hier goed naar. Dit is namelijk niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw boot, maar ook voor de levensduur.

Voor kleine en grote boten

Epifanes bootlak is er voor kleine en grote boten. Veel van de producten zijn verkrijgbaar in diverse hoeveelheden. Denk aan 0,75 liter, 2,5 liter of zelfs 5 liter. Dus of u nu op zoek bent naar een product voor het bijwerken van een kleine plek of gedeelte, of dat u uw complete kleine of grote boot onder handen wilt nemen: er is altijd een geschikte hoeveelheid van het Epifanes product verkrijgbaar in onze webshop.

Advies van onze specialisten

Bij alle producten vindt u een heldere beschrijving. Zo kunt u direct lezen wat het product is en voor welk gebruik het dient. Ook kunt u in de webshop direct de gewenste hoeveelheid aangeven. Dit maakt online bestellen eenvoudig. Gelijk bootverf of dekkenverf bestellen? Dat kan! 

Desondanks kunnen wij ons voorstellen dat u misschien nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op. Bespreek uw wensen met ons, en wij zullen u adviseren over de meest geschikte producten uit het assortiment van Epifanes. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom/winkel in Alkmaar. Hier vindt u alle producten en kunt u direct spreken met een kundige medewerker. Niet alleen kunnen zij u adviseren over de juiste producten, maar ook over het correcte gebruik. 

Epifanes staat garant voor een prachtig en duurzaam eindresultaat. Dan is het natuurlijk wel van belang dat u de producten correct gebruikt en uw boot juist behandelt. Heeft u hier ondanks advies geen vertrouwen in, schakel dan de hulp in van een professional. Het betreft hier immers uw boot: een kostbaar en dierbaar bezit waar u natuurlijk nog zo lang mogelijk van wilt genieten. Het is echter niet voor niets dat zoveel doe-het-zelvers wereldwijd de producten van Epifanes gebruiken. Ze worden niet alleen geroemd om hun kwaliteit, maar ook om hun gebruiksvriendelijkheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »