Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  35 Producten

  Uitgelichte merken voor Bootverven

  • De ijssel
  • Epifanes
  • Hempel
  • International
  • Tenco
  • Vetus
  • Werdol
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Bootschappen Watersport heeft een ruim assortiment bootverven en lakken. De International Super Gloss van International (voorheen Sikkens) mag natuurlijk niet ontbreken. De 2-componenten De IJssel Double Coat is een lak welk vaak in de professionele sector gebruikt wordt.

  Bootverf

  Goede bootverf is onmisbaar voor behoud van uitstraling én goed onderhoud van uw boot. Bij Bootschappen zijn we er op alle manieren voor uw boot of jacht. Dus natuurlijk bieden wij u ook bootverf.

  Wij verkopen alleen kwalitatieve bootverf van gerenommeerde merken. Want uw boot is toch uw trots? Goede verf doet meer dan alleen zorgen voor een fraaie uitstraling: deze beschermt uw boot.

  Naar wat voor bootverf bent u op zoek?

  In onze webshop vindt u zeer veel verschillende soorten verf voor boten. Dat is nodig, want niet elk onderdeel van uw boot kan met dezelfde verf worden geverfd. Welke verf voor uw boot geschikt is, hangt onder andere af van het materiaal van het te verven oppervlak, maar ook van hoe u de boot gebruikt. Met name in wat voor water u vaart. Natuurlijk is er ook onderscheid tussen verf voor boven en onder de waterlijn De verf kan worden afgewerkt met diverse extra producten die optimale bescherming bieden.

  Naast de verschillende soorten bootverf willen wij u ook perfect van dienst zijn met zeer veel verschillende kleuren en hoeveelheden. Verf voor boten is vaak beschikbaar in tal van kleuren. Natuurlijk kunt u gaan voor blanke verf of lak, maar veel merken en soorten bootverf zijn ook verkrijgbaar in een specifieke kleur die u wenst.

  Uiteraard inclusief alle toebehoren en extra’s

  Vaak heeft u niet alleen behoefte aan bootverf, maar ook aan extra’s. Van de juiste producten om uw boot van een goede voorbehandeling te voorzien (zoals verfverwijderaar en primer) tot rollers, kwasten en bakken en de juiste producten om uw boot perfect mee af te werken.

  Bestel direct of neem contact op bij vragen

  U bestelt eenvoudig de juiste bootverf in onze webshop. Per product leest u een duidelijke beschrijving en specificatie. Selecteer (indien van toepassing) de gewenste hoeveelheid en/of aantallen en de juiste kleur en wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling snel wordt bezorgd.

  Heeft u eerst nog een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u de juiste producten in huis haalt.