Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Victron

  Victron Energy; voor betrouwbare stroomvoorziening Bootschappen Watersport is sinds jaar en dag uw leverancier voor alle Victron artikelen. Zowel zakelijk als particulier de beste optie voor al uw omvormers, acculaders, accu's, zonnepanelen en veel meer!   Waar u ook bent of vaart: u wilt te allen tijde kunnen rekenen op een betrouwbare stroomv Toon meer

  Merken

  Omvormers

  Accu's

  Prijs

  -
  328 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Victron Energy; voor betrouwbare stroomvoorziening

  Bootschappen Watersport is sinds jaar en dag uw leverancier voor alle Victron artikelen. Zowel zakelijk als particulier de beste optie voor al uw omvormers, acculaders, accu's, zonnepanelen en veel meer!  

  Waar u ook bent of vaart: u wilt te allen tijde kunnen rekenen op een betrouwbare stroomvoorziening op uw boot. Met de producten van Victron bent u hiervan verzekerd. De producten van Victron Energy staan ook bekend als “blue power”. Wie bekend is met de producten van dit bedrijf, weet direct waar dit aan refereert: de kenmerkende blauwe kleur van de meeste producten. Wie deze blauwe omvormers, laadcombinaties en accu’s ziet, weet dat het om kwaliteit gaat. 

  Bootschappen Watersport verkoopt al vele jaren tot grote tevredenheid Victron producten. Tot onze tevredenheid, maar zeker ook tot uw tevredenheid: die van de klant. Want Victron staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarbij presenteren wij u een zeer breed assortiment. Niet alleen vindt u hierin alle omvormers, laadcombinaties, acculaders, wisselschakelaar, zonnepanelen, accu’s en meer: ook alle benodigde accessoires om de energievoorziening van uw boot tiptop te regelen, zijn bij ons verkrijgbaar.

  Victron omvormers

  Bent u op zoek naar een goede omvormer voor uw boot? Dan kunt u blindelings op Victron omvormers vertrouwen. Wij bieden u DC-DC, DC-AC en combinatie-omvormers in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Van goed geprijsde maar kwalitatieve omvormers voor privégebruik om een kleine boot tot zeer grote en krachtige omvormers voor professioneel gebruik om een grote boot. Wilt u weten welke omvormer u voor uw gebruik nodig hebt, of bent u op zoek naar een upgrade? Wij helpen u graag.

  Laadcombinaties en zonnepanelen

  Zeer populair en gerenommeerd zijn de Victron’s laadcombinaties: omvormer, acculader en wisselschakelaar in één. Krachtige totaaloplossingen voor elk budget. Met de EasSolar unit haalt u zelfs een laadcombinatie aan boord die ook werkt op zonne-energie.

  Zonnepanelen van Victron

  Naast laadcombinaties die voorzien zijn van zonnepanelen, kunnen wij u ook volledige, stand alone zonnepanelen van Victron leveren.

  Accu’s waar u op kunt vertrouwen

  In ons assortiment vindt u alle Victron producten voor de energiebehoefte van uw boot. Uiteraard mogen accu’s niet ontbreken. Of u nu op zoek bent naar een nikkel, gel, AGM of lithium accu: er is altijd een perfecte accu voor uw boot verkrijgbaar.

  Bestel snel en handig online Victron producten

  Alle producten van Victron Energy zijn ingedeeld in categorieën, zodat u eenvoudig kunt browsen in de webshop. Naast onder andere omvormers, laadcombinaties, zonnepanelen, omvormers en accu’s verkopen wij ook alle bijbehorende producten. Heeft u gevonden wat u zocht? Dan bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. U rekent vertrouwd af met veilige betaalmethoden en wij zorgen voor een snelle verzending. 

  Alle producten zijn voorzien van duidelijke specificaties en beschrijvingen. Heeft u desondanks een vraag? Dat is geen enkel probleem. Neem vooral contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet welke producten u moet hebben voor uw boot. Laat ons u hierbij helpen.

  Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Alkmaar. Hier kunt u de producten met eigen ogen bekijken en uiteraard kunt u al uw vragen stellen aan onze deskundige medewerkers. Als vertegenwoordiger van Victron energie verkopen wij niet alleen deze producten; wij weten er ook alles vanaf.