Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Zonnepanelen boot

  U kunt bij Bootschappen terecht voor het aanschaffen van een zonnepaneel set voor uw boot. Met een zonnepaneel set voor uw boot bent u direct klaar om te profiteren van zonne-energie. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  71 Producten

  Uitgelichte merken voor Zonnepanelen boot

  • Jarocells
  • Mastervolt
  • Nasa Marine
  • Scanstrut
  • Silentwind
  • Solara
  • Victron
  • ePropulsion
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Zonnepanelen kunnen zeer belangrijk zijn voor uw boot. Moderne boten en jachten worden vaak geleverd met zonnepanelen, of kunnen hier optioneel van worden voorzien. Eigenaren van boten die van origine niet voorzien zijn van zonnepanelen, kiezen er steeds vaker voor om deze achteraf te laten plaatsen. Dit levert een hoop voordelen op. Bootschappen is er voor iedereen die op zoek is voor zonnepanelen en/of toebehoren voor zijn/haar boot. In onze webshop vindt u ons gehele assortiment. Wij kunnen u complete sets zonnepanelen voor uw boot leveren, of losse panelen. Ook voor alle toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres.

  Zonnepanelen voor uw boot: de voordelen

  Zonnepanelen voor uw boot bieden u tal van voordelen. Mocht u deze nog niet kennen, dan vertellen wij u daar graag meer over. Over zonnepanelen op de boot bestaan nog wel eens wat vooroordelen die niet kloppen. Zo is het niet waar dat een zonnepaneel op uw boot alleen voldoende energie levert bij stralend zonlicht. Ook bij bewolkt weer of in de regen wekken zonnepanelen energie op die gebruikt kan worden aan boord.

  Zonnepanelen worden op de boot meestal gebruikt als aanvullende energiebron. Er kan bijvoorbeeld energie mee worden opgewekt om elektrisch apparatuur aan boord van stroom te voorzien. Dit ontziet motoren of aggregaten die hier normaal gesproken energie voor zouden moeten leveren. U bespaart brandstof en ontziet het milieu met de juiste zonnepanelen op uw boot.

  Zonnepanelen voor boten zijn in diverse opzichten anders dan panelen voor woningen. Ze zijn uiteraard ontwikkeld voor gebruik op het water. De zonnepanelen en alle overige apparatuur en toebehoren zijn bestand tegen de specifieke omstandigheden en invloeden op het water.

  Zonnepaneel set voor uw boot

  U kunt bij Bootschappen terecht voor het aanschaffen van een zonnepaneel set voor uw boot. Met een zonnepaneel set voor uw boot bent u direct klaar om te profiteren van zonne-energie. De set bevat alle onderdelen die u nodig hebt. Hiermee kunt u vrijwel elke boot voor zonnepanelen voorzien. De sets bestaat altijd uit een zonnepaneel en laadregelaar, waarmee het paneel kan worden aangesloten op uw bestaande accu’s. Mocht u de benodigde voorzieningen nog niet op uw boot hebben, dan kunnen wij u deze uiteraard ook leveren.

  Victron zonnepaneel

  Victron is één van de merken die wereldwijd leidend zijn op het gebied van energievoorziening van uw boot. Ook op het gebied van zonne-energie. Wij bieden u altijd een Victron zonnepaneel dat geschikt is voor uw boot. Naast Victron zonnepanelen vindt u in ons assortiment ook complete sets en natuurlijk alle accessoires en toebehoren die u nodig hebt.

  Ook een zonnepaneel voor een zeilboot is mogelijk

  Zonnepanelen voor uw boot zijn niet alleen mogelijk wanneer u over een gemotoriseerde boot beschikt. Ook een zonnepaneel voor een zeilboot behoort tot de mogelijkheden. Op een zeilboot bieden deze vaak zelfs nog meer voordelen dan op andere boten. U vergroot de mogelijkheden van uw zeilboot door zonnepanelen te monteren. Op een zeilboot kunt u vaak niet terugvallen op motoren of aggregaten om energie op te wekken. Dat kan beperkend werken. Met zonnepanelen op uw zeilboot zorgt u bijvoorbeeld voor de mogelijkheid om op uw boot te blijven overnachten. Ook voorziet u tijdens het zeilen alle apparatuur aan boord van gratis energie en kunt u bijvoorbeeld mobiele telefoons opladen om zo altijd bereikbaar te blijven.

  Wij helpen u bij vragen en advies

  Wilt u een zonnepaneel set voor uw boot aanschaffen, of heeft u andere vragen over zonnepanelen op uw boot? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. Wij kunnen u precies vertellen wat u nodig hebt en welke oplossingen passen bij uw boot, wensen en budget.