Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Acculaders

  Als gerenommeerde specialist bieden wij u alle soorten acculaders van A-merken. Voor elke boot hebben wij de perfecte acculader. Bekijk hier het assortiment. Toon meer

  Merken

  Omvormers

  Prijs

  -
  66 Producten

  Uitgelichte merken voor Acculaders

  • Batavia
  • Hofftech
  • Jarocells
  • Mastervolt
  • Minn Kota
  • NEBO®
  • ProPlus
  • Talamex
  • Vetus
  • Victron
  • ePropulsion
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Acculader kopen bij Bootschappen

  Het is belangrijk om altijd een acculader op uw boot te hebben. Bijvoorbeeld voor het bijladen van een accu voordat u het water op gaat, om nare verrassingen met een onverwacht te lage capaciteit tegen te gaan of om uw accu goed te onderhouden. Vanzelfsprekend kunt u bij Bootschappen terecht voor een acculader voor uw boot. Als gerenommeerde specialist bieden wij u alle soorten acculaders van A-merken. Ook voor uw boot, wensen en eisen hebben wij de perfecte acculader in ons assortiment.

  Altijd de juiste acculader voor uw boot

  Voor elke boot hebben wij de perfecte acculader. Welke acculader voor uw boot geschikt is, is deels afhankelijk van het type accu. De meeste acculaders zijn echter universeel en geschikt voor meerdere soorten accu’s. Waar het vooral om gaat, is de capaciteit van de lader. Hoe hoger de capaciteit, des te sneller de accu geladen kan worden. Kijk wel altijd welke capaciteit passend is voor uw accu. Niet elke accu kan een hoge capaciteit aan. Daar tegenover staat weer dat zeer zware en krachtige accu’s vaak alleen weer voldoende kunnen worden geladen met een krachtige acculader.

  Jumpstart, bijladen of onderhoudslader?

  Het type acculader dat u voor uw boot nodig hebt of wenst, is ook afhankelijk van het gebruik. Zo kunnen acculaders worden gebruikt als booster voor een jumpstart. Dit zijn powerpacks die direct zorgen voor extra capaciteit. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken wanneer blijkt dat uw accu onvoldoende lading levert om de motor te kunnen starten. Met een jumpstart of powerpack beschikt u in één keer over voldoende vermogen om te kunnen starten.

  De meeste acculaders worden gebruikt om de accu bij te laden. Deze laders zult u vooral gebruiken wanneer u uw boot niet regelmatig gebruikt of wanneer deze een behoorlijke tijd niet is gebruikt. Acculaders zorgen ervoor dat de spanning van de accu weer op niveau wordt gebracht, zodat deze voor uw volgende vaart gereed is.

  U kunt ook kiezen voor een zogenaamde druppellader. Een druppellader staat ook bekend als een onderhoudslader. Dit is een speciale acculader voor uw boot die de lading met tussenpozen vrijgeeft. Een druppellader of onderhoudslader blijft op de accu van uw boot aangesloten. Deze acculader zorgt ervoor dat de accu continu geladen blijft. Dat is niet alleen handig, maar vaak ook noodzakelijk. De meeste accu’s lopen namelijk schade op wanneer deze teveel ontladen. Om dit te voorkomen kunt u een druppellader aansluiten. Zo blijft de accu goed opgeladen. Niet alleen is deze dan direct klaar voor gebruik; de levensduur wordt ook aanzienlijk verlengd.

  Neem contact op bij vragen

  In de webshop kunt u gebruikmaken van de filters om diverse soorten acculaders te selecteren. Bij elke acculader kunt u een beschrijving en duidelijke specificaties bekijken. Heeft u de perfecte acculader voor uw boot gevonden? U bestelt deze snel en eenvoudig in onze webshop. Weet u niet precies welke acculader u voor uw boot moet hebben, of heeft u eerst een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven u graag de informatie die u nodig hebt om de perfecte keuze te kunnen maken.