Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Dekkenverf boot

  Eigenlijk zegt de naam het al, dekkenverf is verf voor ‘dekken’, oppervlaktes waar men op loopt, waaronder het dek van uw boot. Deze dekkenverf is zowel beschikbaar als antislipverf als zonder antislip. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Dekkenverf is goed om te gebruiken op loopoppervlaktes door de slijtvaste samenstelling en buitenduurzaamheid van de verf. Maar ook binnen is de verf goed te gebruiken. In ons assortiment vindt u de merken: International, Werdol en Epifanes.

  Interdeck van International

  Interdeck is een sterkte polyyurethaan antislipverf. De verf bevat een fijn antislip materiaal voor een duurzaam oppervlak. Door de zijdeglans eindlaag voorkomt u verblinding door reflectie van de zon op dekken en opbouw. Het fijne antislip materiaal in de verf van International beschermt het dek tegen de dagelijkse slijtage.

  De verf is eenvoudig aan te brengen, is geschikt voor alle ondergronden en is beschikbaar in de kleuren: white, squal blue, cream, grey en sand beige.

  Werdol loopdekkenverf

  De loopdekkenverf van Werdol is een slijtvaste aflak voor loopdekken en gangboorden. In tegenstelling tot Interdeck en Epifanes is dit geen antislipverf, maar wel net zo slijtvast en buitenduurzaam.

  De verf kunt u aanbrengen op hout, staal of aluminium en binnen of buiten. Houd er wel rekening mee dat de verf niet bedoeld is voor onder de waterlijn. Ook moet de verf gebruikt worden in combinatie met bijbehorende primers. Werdol loopdekkenverf is beschikbaar in veel verschillende kleuren en komt in 2 of 4 liter.

  Epifanes antislipverf

  De antislipverf van Epifanes is een slip- en slijtvaste dekkenverf op basis van polypropyleenpoeder en urethaan- en alkydhars. De antislip componenten helpen uitglijden aan dek voorkomen. Breng de antislipverf altijd aan over minimaal 2 aflaklagen, zo voorkomt u doorslag van vocht naar de primerlagen.

  U kunt de verf aanbrengen op hout, staal, aluminium of polyester en is te combineren met vrijwel alle andere antislipsystemen.