Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Schakelpanelen

  Schakelpanelen, spatwaterdichte panelen, paneel met stopkontakt, sigaaraansteker, in wit of zwart of antraciet met LEDlampjes of met alarm fucties, bij bootschappen.nl vindt u een uitgebreid assortiment Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  29 Producten

  Uitgelichte merken voor Schakelpanelen

  • Albin Pump Marine
  • BEP Marine
  • Connex
  • Mastervolt
  • Talamex
  • Vetus
  • Victron
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Schakelpanelen, spatwaterdichte panelen, paneel met stopcontact, sigaaraansteker, in wit of zwart of antraciet met LED lampjes of met alarm functies, bij bootschappen.nl vindt u een uitgebreid assortiment.

  Een schakelpaneel voor uw boot is erg handig wanneer u verschillende apparaten via dezelfde plek wilt besturen. Met een schakelpaneel kunt u verschillende apparaten bedienen. Eén vinger op de knop en het apparaat wat u wilt, gaat aan. Bij Bootschappen hebben we een ruim assortiment schakelpanelen voor uw boot. Ga voor gemak en maak uw boot nog meer luxe met een schakelpaneel. 

  Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van heerlijk koude drankjes door gemakkelijk uw koelkast aan te zetten met een schakelpaneel op uw boot. Kies er een met sigaaraansteker of eentje die licht geeft. 

  Schakelpaneel boot

  Een schakelpaneel is een schakelbord. In een boot is het een schakelbord dat meestal te vinden is in de machinekamer of het stuurhuis. Het wordt gebruikt voor het schakelen van de elektrische stroom in de boot. Schakelpanelen worden meestal handmatig bediend door degene die vaart of aan boord is. Schakelpanelen zijn ontworpen met drukknoppen of wijzerplaten om de stroom te regelen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en daardoor erg geliefd. Niks is vervelender dan de hele boot door moeten lopen om iets aan of uit te zetten. Met dit paneel kunt u alles zo instellen en regelen dat u geen onnodige stappen meer hoeft te maken.

  Het wordt gebruikt om een breed scala aan elektrische apparaten in en uit te schakelen. Schakelpanelen zijn een belangrijk onderdeel van het elektrische systeem van een boot en het bevat meer dan alleen een schakelbord. Het bevat ook stroomonderbrekers en zekeringen.

  Schakelpanelen voor diverse apparatuur 

  U kunt schakelpanelen gebruiken om systemen te bedienen, waaronder de verwarming en airconditioning, de koelkast en de hoofdmotor. De belangrijkste functie van schakelpanelen zijn het regelen van de stroom en de spanning. Dit wordt gedaan door voor elk een relais te gebruiken. Een relais is een onderdeel dat elektromagnetisme gebruikt om de overdracht van stroom van het ene circuit naar het andere te regelen.

  Welk schakelpaneel voor uw boot?

  We hebben bij Bootschappen verschillende schakelpanelen voor uw boot. Welke u moet gebruiken is afhankelijk van de apparatuur die u aan het schakelpaneel wilt koppelen. Wilt u bijvoorbeeld maar één apparaat aansluiten op uw schakelpaneel of bent u van plan meerdere apparaten aan te sluiten? Bedenk dat goed van tevoren. Zo kunt u namelijk een geschikt schakelpaneel voor uw boot uitzoeken. Denk daarnaast ook na over de omstandigheden waar u in vaart. Vaart u vaak in het donker? Schaf dan een schakelpaneel aan met knoppen die licht geven. 

  Schakelpaneel boot aansluiten

  Iedereen houdt van gemak. Met een schakelpaneel voor uw boot maakt u het uzelf zeer gemakkelijk. Het is namelijk mogelijk om met één knop op het paneel uw apparaten aan boord te bedienen. U moet het schakelpaneel alleen goed aansluiten. Het is mogelijk om dit zelf te doen. De schakelpanelen zijn beschikbaar in gangbare kleuren, zodat ze voor elke boot geschikt zijn. 

  Ze worden gemonteerd op een locatie die toegankelijk is voor de kapitein of andere bemanningsleden. Het is belangrijk om ze gebruiksvriendelijker te maken, zodat u ze efficiënt kunt gebruiken om het elektrische systeem van uw boot te bedienen.

  Ga voor gemak op uw boot

  Ga voor gemak, ga voor een schakelpaneel voor uw boot. Bedien al uw apparaten vanuit één plek op uw boot. Wie wilt dat nu niet? Installeer de schakelpanelen op de boot om de elektriciteit en verlichting op uw boot gemakkelijk te regelen en om u te beschermen tegen de gevaren van elektrische schokken. Het installeren van een schakelpaneel is een must voor elke schipper. 


  Bij Bootschappen hebben we de beste merken en kwaliteit schakelpanelen voor uw boot. Heeft u vragen of advies? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.