Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Sleipner

  Wereldwijd is Sleipner, Side-Power de meest geïnstalleerde boegschroef. En dat is niet voor niets: Sleipner beschikt over servicepunten in alle uithoeken van de wereld. De veeleisende wereldreiziger kan dus overal terecht! Alle modellen zijn uitgerust met een staartstuk welke voorzien is van ‘long-life’ olie. Dus er hoeft nooit meer olie t Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Wereldwijd is SleipnerSide-Power de meest geïnstalleerde boegschroef. En dat is niet voor niets: Sleipner beschikt over servicepunten in alle uithoeken van de wereld. De veeleisende wereldreiziger kan dus overal terecht!

  Alle modellen zijn uitgerust met een staartstuk welke voorzien is van ‘long-life’ olie. Dus er hoeft nooit meer olie te worden ververst. Met de introductie van de 5 blads schroeven, zijn de boegschroeven niet alleen krachtiger dan voorheen, maar ook nog eens stiller geworden.

  Sleipner levert een complete lijn boeg- en hekschroeven,  elektrisch proportioneel en hydraulisch, voor zowel jachten, beroepsvaart als mega-jachten. Daarnaast produceren zij ook stabilizers en stuursystemen.

  Kortom: wilt u uw schip uitrusten met hoogwaardige Noorse producten welke zich in diverse sectoren van de maritieme wereld hebben bewezen, dan kiest u voor Sleipner!