Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  ThrustMe

  Het bedrijf werd in 2015 opgericht om elektrische voortstuwingsoplossingen te ontwikkelen onder de naam THRUSTME. Ons belangrijkste doel was om elektrische producten te maken voor de sport- en outdoorindustrie om activiteiten zoals peddelen veiliger, toegankelijker en leuker te maken. Even terzijde: de professionele ROV-industrie herkende onze pro Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  2 Producten


  Het bedrijf werd in 2015 opgericht om elektrische voortstuwingsoplossingen te ontwikkelen onder de naam THRUSTME.
  Ons belangrijkste doel was om elektrische producten te maken voor de sport- en outdoorindustrie om activiteiten zoals peddelen veiliger, toegankelijker en leuker te maken.

  Even terzijde: de professionele ROV-industrie herkende onze producten en wij leveren onze krachtige Thruster aan bedrijven op dit gebied.

  De visie van het bedrijf is om producten te produceren met een cool en slim design, lichtgewicht en oplossingen die het gebruik van elektrische middelen vereenvoudigen.


  Het team heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Subsea- en luchtvaartindustrie en we zijn goed uitgerust met kennis en nu hoe voor de technische uitdagingen in de toekomst.