• Victron CAN-bus Temperatuursensor
  • Victron CAN-bus Temperatuursensor
  • Victron CAN-bus Temperatuursensor

Victron CAN-bus Temperatuursensor

Victron CAN-bus Temperatuursensor De CAN-bus Temp. Sensor is een accutemperatuursensor voor het Buck-Boost DC/DC converter-gamma en vormt een essentieel accessoire wanneer de Buck-Boost DC/DC converter verbonden is met een LFP lithium-accu. Temperat
Artikelnummer:
ASS000200100
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€141,00 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Victron CAN-bus Temperatuursensor

De CAN-bus Temp. Sensor is een accutemperatuursensor voor het Buck-Boost DC/DC converter-gamma en vormt een essentieel accessoire wanneer de Buck-Boost DC/DC converter verbonden is met een LFP lithium-accu.

Temperatuurwaarneming is nodig wanneer LFP lithium-accu's opgeladen worden aan lage temperaturen. De laadstroom naar een lithium-accu moet verlaagd worden eens de accutemperatuur onder 5 graden zakt en de laadstroom moet stoppen wanneer de temperatuur onder nul zakt.

De CAN-bus Temp. Sensor zorgt hiervoor. Het meet de lithium-accutemperatuur en stuurt dit naar de Buck-Boost DC/DC converter. De Buck-Boost DC/DC converter zal het laden verminderen of stoppen wanneer de accutemperatuur te laag wordt.

Hier bovenop kan de CAN-bus Temp. Sensor ook verbonden worden met de temperatuursensorterminal in een Multi of Quattro, dus de Multi of Quattro kan opladen verminderen of stoppen wanneer de accutemperatuur te laag wordt.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »