• Victron GX Touch 50

Victron GX Touch 50

Victron GX Touch 50 De Victron GX Touch 50 is een mooi display bedoeld voor de Victron Cerbo GX. Het touchscreen is vijf inch groot en geeft een real time overzicht van uw systeem. Via dit scherm kunt u ook de instellingen in uw systeem aanpassen en be
Artikelnummer:
VIBPP900455050
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€212,40 .
Incl. btw

Victron GX Touch 50

De Victron GX Touch 50 is een mooi display bedoeld voor de Victron Cerbo GX. Het touchscreen is vijf inch groot en geeft een real time overzicht van uw systeem. Via dit scherm kunt u ook de instellingen in uw systeem aanpassen en beheren. De GX Touch is eenvoudig te verbinden met de Cerbo GX d.m.v. één kabel. Alle apparaten die aangesloten kunnen worden op de Cerbo GX kunnen bekeken en beheerd worden via de GX Touch. De lijst met Victronproducten die aangesloten kunnen worden op de Cerbo is eindeloos: omvormers, Multi's, Quattro's, MPPT-zonneladers, BMVaccumonitors, Lynx Ion + Shunt en meer.

Slank en waterdicht ontwerp
De Victron GX Touch 50 is net een iPhone en is mooi slank en waterdicht afgewerkt.

Eenvoudige installatie
De Victron GX Touch 50 is eenvoudig te installeren en laat zich eenvoudig via slechts 1 kabel aansluiten aan de Cerbo GX.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »