Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Supboards

  Relaxed door de grachten of misschien wel op zee? Ervaar wat suppen met je doet! Staand op een groot supboard beweeg je je voort met een speciale suppaddle. Toon meer

  Merken

  Showroom Sale

  Prijs

  -
  21 Producten

  Uitgelichte merken voor Supboards

  • Bravo
  • Jobe
  • Scanstrut
  • Talamex
  • ePropulsion
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Relaxed door de grachten of misschien wel op zee? Ervaar wat suppen met je doet! Staand op een groot supboard beweeg je je voort met een speciale suppaddle. Met een beetje focus, een goede balans en veel sportiviteit is deze sport gemakkelijk te doen. Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten. 

  Bootschappen Watersport heeft een ruim assortiment aan SUP's. Al onze SUP's worden geleverd met peddel, opbergtas, pomp en reparatiekit.

  Bekijk hier ons Talamex Subboard!

  Supboards

  Op het water zijn, betekent in veel gevallen heerlijk ontspannen. Maar misschien ook juist lekker actief bezig zijn. Of een combinatie van die twee. Hoe het ook zij: supboards vormen een leuke toevoeging aan uw boot of jacht. U neemt ze eenvoudig mee en ze staan garant voor waterplezier voor jong en oud. Uiteraard vindt u bij Bootschappen de geschikte supboards voor u (en uw gezelschap).

  Wat zijn supboards?

  Suppen is de laatste jaren enorm populair geworden. “Sup” staat voor “Stand up paddling”. Dat is dan ook exact wat u doet. Een supboard laat zich vergelijken met een surfplank, maar dan met wat grotere afmetingen. Supboards zijn bovendien opblaasbaar. U staat op een supboard en beweegt zich voort middels een paddle.

  Eén van de leuke aspecten van suppen is dat u het overal kunt doen. Dat ziet u duidelijk terug in de omgeving. Van zee tot meer, rivier, kanaal, sloot en zelfs gracht: van een supboard kunt u bijna altijd en overal genieten.

  Suppen is ook niet moeilijk om te leren. Het vereist balans en wat oefening, maar eenmaal onder de knie is het een heerlijke activiteit op het water. U kunt zelf kiezen hoe intensief u het suppen maakt. Het kan een flinke workout zijn, maar u kunt ook ontspannen ronddobberen op uw supboard.

  Liever roeiend over het water? Bekijk onze Roeiriemen en peddels en toebehoren.

  Zin in meer uitdaging? Bekijk onze Waterski en fun producten!

  Bestel uw ideale supboard in de webshop

  Bootschappen biedt u diverse supboards. In uiteenloppende prijsklassen. Zo zijn er eenvoudig supboards te vinden voor beginnende suppers, maar ook voor ervaren watersporter. Natuurlijk vindt u ook toebehoren in de webshop, zoals pompen. En heeft u even geen zin om de spieren het werk te laten doen, dan kunt u kiezen voor een ePropulsion set, waarmee u supboards van elektrische aandrijving kunt voorzien.

  Bestel uw favoriete supboard direct in de webshop en u kunt er snel van genieten. Heeft u eerst een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder.