Corona virus

BOOTSCHAPPEN WATERSPORT EN HET CORONA VIRUS

Het coronavirus: niemand kan er nog om heen. Met een geschat aantal besmettingen van 4000 personen zijn wij nu ook genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen. De veiligheid van u als klant, onze werknemers en bezorger staat bovenaan.

Wat betreft de online orders
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Daarom bezorgen wij onze pakketten tot op heden zoals u van ons gewend bent. Vanaf aankomende maandag zullen wij, in samenwerking met PostNL, de bezorger laten tekenen voor ontvangst.

Hierdoor hoeft u niet meer de deur open te doen en in contact te komen met de bezorger. Wij vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs door geven. Deze worden vervolgens door de bezorger in het handtekeningenveld genoteerd. Hierdoor kunt u dus 100% gegarandeerd veilig uw orders online bij ons bestellen.

Onze winkel in Alkmaar
Wij houden het laatste nieuws van het RIVM in de gaten. Mogelijk volgt er snel een totale lock-down waardoor wij genoodzaakt zijn onze gehele winkel te sluiten. Tot op heden geeft het RIVM aan dat dit nog niet nodig is. Toch verzoeken wij u zo veel mogelijk u orders online te bestellen. Vanaf een orderbedrag van minimaal 65,- wordt uw bestelling kosteloos geleverd.

In de winkel vragen wij u per pin transactie te betalen. Dit om fysiek contact met elkaar te voorkomen. Bij een teveel aan mensen in onze winkel zijn wij genoodzaakt om tijdelijk een aantal klanten buiten te laten wachten.

Wij excuseren ons voor het ongemak. Echter gaat de gezondheid voor!

Vragen? U kunt ons bereiken via het onderstaande e-mailadres.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »