Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Propspeed Aangroeiwerende coating voor onderwaterverlichting

  €37,20 Leverbaar
  FOUL-RELEASE COATING VOOR ONDERWATERLICHTEN
  Houd uw onderwaterverlichting het hele seizoen door stralend™... Toon meer

  Of betaal in 3 termijnen met IN3, 0% rente

  Of betaal in 12, 24, 36 maanden met Spraypay

  *In de checkout staan de opties, *Let op, Geld lenen kost geld.


  • Afrekenen in SSL beveiligde omgeving
  • Gratis verzending vanaf €50,00 (NL)
  • Fysieke winkel in Alkmaar
  • 4562 positieve reviews!

  Productomschrijving

  FOUL-RELEASE COATING VOOR ONDERWATERLICHTEN Houd uw onderwaterverlichting het hele seizoen door stralend™

  Onderwaterlichten zijn net zo vatbaar voor aangroei als elk ander onderwateroppervlak, wat kan leiden tot verminderd zichtbaar licht. Pogingen om zeepokken te verwijderen kunnen leiden tot beschadigde verlichtingscomponenten. Lightspeed is goedgekeurd door Lumishore en is een transparante coating die een eenvoudige en betaalbare manier biedt voor bootbezitters om onderhoud te verminderen, hun investering te beschermen en de prestaties van het verlichtingssysteem te behouden. Lightspeed heeft aangetoond dat het drie keer zijn winkelwaarde bespaart aan onderhoudskosten, bovenop de niet te kwantificeren schade aan mariene ecosystemen veroorzaakt door traditionele antifouling producten.

  AANGEDRAGEN DOOR LUMISHORE

  Goedgekeurd en getest door Lumishore om ervoor te zorgen dat er geen afname is in lumenoutput, geen verschuiving in kleur en geen nadelige effecten op de prestaties van het verlichtingssysteem.

  FOUL-RELEASE VAN PROPSPEED

  Ontwikkeld op basis van de technologie van de oorspronkelijke fouling-release coating, met dezelfde belofte van bewezen prestaties die kapiteins en bootbezitters over de hele wereld hebben ervaren.

  GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

  Het aanbrengen van Lightspeed kan in 3 eenvoudige stappen worden voltooid: 1. Reinigen - 2. Aanbrengen - 3. Laten drogen. Slechts één dunne laag is nodig om effectieve bescherming tegen aangroei te bieden.

  BIOCIDE VRIJ

  Foul-release, geen antifoul. Fouling-release coatings gebruiken fysieke middelen om aangroei te verminderen, waardoor een oppervlak ontstaat dat moeilijk is voor mariene organismen om zich aan te hechten.

  LANGDURIG

  Terwijl onderwaterlichten steeds langer meegaan, belooft Lightspeed ook zorgeloze 12-24 maanden met verminderd onderhoud.

  "De beste manier om te genieten van de bijna eindeloze kleurencombinaties die we aanbieden, is ervoor te zorgen dat uw lichten schoon zijn. Het aanbrengen van Lightspeed maakt dit zowel eenvoudig als veilig, en we zijn zeer verheugd om dit product aan te bevelen aan onze veeleisende klanten."

  Eifrion Evans

   

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Propspeed Aangroeiwerende coating voor onderwaterverlichting
  € 37,20
  Propspeed Aangroeiwerende coating voor onderwaterverlichting
  Leverbaar
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken