• ANWB Cursusboek Marifonie
  • ANWB Cursusboek Marifonie

ANWB Cursusboek Marifonie

ANWB Cursusboek Marifonie. Bestel cursusboeken online bij ANWBVoor gebruik van een marifoon aan boord is een bedieningscertificaat vereist. Dit Cursusboek Marifonie voor aan boord bevat zowel de examenstof voor het basiscertificaat én Marcom-B. Bes...
Artikelnummer:
5.05.0036
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€19,95 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

ANWB Cursusboek Marifonie. Bestel cursusboeken online bij ANWB
Voor gebruik van een marifoon aan boord is een bedieningscertificaat vereist. Dit Cursusboek Marifonie voor aan boord bevat zowel de examenstof voor het basiscertificaat én Marcom-B. Bestel het ANWB Cursusboek Marifonie direct online bij ANWB.

Cursusboek voor het behalen van het certificaat voor de pleziervaart
Watersporters die alleen in Nederland varen en niet of nauwelijks de zee op gaan, kunnen volstaan met een binnenwatermarifoon en het basiscertificaat. Voor langere tochten over zee is een marifoon in zeevaartuitvoering met DSC-faciliteit aan te raden. Daar heeft u een Marcom-B certificaat voor nodig. Marcom-B is het basiscertificaat aangevuld met GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System) module B (beperkt).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »