Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 13 Mei 2024

  Nieuwe plotter aan boord: waar moet ik op letten?

  Als gepassioneerde booteigenaar weet je natuurlijk dat een goede kaartplotter van onschatbare waarde is voor een veilige en plezierige reis. Maar met zoveel verschillende opties op de markt, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende kaartplotters en geven we je tips voor het kiezen van de perfecte kaartplotter voor jouw avonturen op het water.

  Houd rekening met verschillende factoren
  Bij het kiezen van een kaartplotter moet je rekening houden met verschillende factoren:

  1. Schermgrootte en resolutie: bedenk hoe groot en duidelijk je het scherm wilt hebben. Een groter scherm biedt vaak meer overzicht, maar neemt vanzelfsprekend ook meer ruimte in beslag dan een kleiner scherm.

  2. Kaartmateriaal: het is belangrijk dat de plotter compatibel is met de kaarten die je nodig hebt voor jouw vaargebied. Mocht je hierover twijfels of advies nodig hebben, onze experts staan voor je klaar om je te adviseren!

  3. Functies: overweeg welke functies voor jou het belangrijkst zijn. Wil je geïntegreerde sonar- of fishfinder-mogelijkheden? Of misschien vind je het belangrijk dat je draadloos kunt verbinden voor smartphone bediening?

  4. Installatie: denk na over de installatie van de plotter. Wil je dit zelf doen? Dat kan! Maar als je dat niet helemaal ziet zitten of niet zeker bent van je technische vaardigheden, kan je de installatie professioneel laten uitvoeren door Nicolaas Witsen.

  Verschillende soorten kaartplotters
  Wij bieden een uitgebreide selectie van kaartplotters, met een bijzondere nadruk op topmerken als Raymarine en Simrad. Deze plotters staan bekend om hun hoogwaardige prestaties en geavanceerde functies, ideaal voor elke watersportliefhebber. Twijfel je over welke keuze het beste bij jouw specifieke behoeften past? Wij staan voor je klaar!

  Kaartplotters Axiom+ en Element serie
  We begrijpen dat de keuze voor een kaartplotter afhangt van je specifieke behoeften en budget, maar we willen je toch graag wijzen op de Axiom+ en Element serie van Raymarine. Deze bieden een uitstekende combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Met heldere schermen, geavanceerde navigatiefuncties en ondersteuning voor diverse accessoires, zijn ze de ideale metgezellen voor je avonturen op het water:

  1. Axiom+ serie: Als je op zoek bent naar geavanceerde technologie en een uitgebreid scala aan functies, is de Axiom+ serie van Raymarine misschien wel iets voor jou. Deze plotters bieden heldere en duidelijke schermen, geavanceerde navigatie- en fishfinderfuncties en zijn combineerbaar met tal van accessoires.

  2. Element serie: Voor degenen die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke plotter willen zonder al te veel toeters en bellen, is de Element serie van Raymarine een uitstekende keuze. Deze plotters zijn ideaal voor recreatieve watersporters en bieden toch essentiële navigatiefuncties.

  Onthoud dat wij je niet alleen kunnen helpen bij het vinden van de perfecte plotter, maar ook bij de installatie ervan, uitgevoerd door Nicolaas Witsen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies en meer informatie over de beste kaartplotter voor jou!

  NIEUWS, TIPS & TRICKS

  Recente artikelen