Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Koen van der Eng - Woensdag 25 Maart 2023

    Torqeedo en ePropulsion: wat is het verschil?

    Epropulsion en Torqeedo zijn beide producenten van elektrische buitenboordmotoren. Hieronder zal ik enkele belangrijke verschillen tussen de twee merken benoemen:

    1. Technologie: Epropulsion en Torqeedo gebruiken verschillende technologieën om hun elektrische buitenboordmotoren aan te drijven. Epropulsion maakt gebruik van een borstelloze motor en geïntegreerde lithiumbatterijen, terwijl Torqeedo gebruik maakt van een directe aandrijving zonder tandwielen en modulaire batterijen.

    2. Vermogen: Epropulsion heeft een beperkter aanbod van motoren dan Torqeedo en biedt momenteel een vermogensbereik tussen 1 en 6 pk, terwijl Torqeedo motoren heeft die vermogens leveren tot 80 pk.

    3. Gewicht en grootte: Over het algemeen zijn Epropulsion motoren lichter en compacter dan Torqeedo motoren, wat ze gemakkelijker te hanteren en op te bergen maakt.

    4. Prijs: Epropulsion motoren zijn over het algemeen goedkoper dan Torqeedo motoren, hoewel dit afhangt van het model en de specificaties.

    5. Accessoires: Torqeedo biedt een breder scala aan accessoires, zoals afstandsbedieningen en zonnepanelen, terwijl Epropulsion een meer gestroomlijnd aanbod heeft.

    Over het algemeen bieden beide merken hoogwaardige elektrische buitenboordmotoren met verschillende kenmerken en prijspunten. Welk merk het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

    Wij vertellen u graag bij over de mogelijkheden, en opties. Stuur vrijblijvend een mail naar [email protected] of bel naar 072-511 3021. 

    Klik hiervoor ons ePropulsion assortiment

    Klik hier voor ons Torqeedo assortiment

    NIEUWS, TIPS & TRICKS

    Recente artikelen