Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Koen van der Eng - Woensdag 30 Maart 2023

  Waarom kiezen voor een buitenboordmotor van Yamaha?

  Ten eerste staan Yamaha buitenboordmotoren bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze worden gebouwd met hoogwaardige materialen en technologieën om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen zware omstandigheden op het water. Yamaha biedt ook uitgebreide garanties en serviceprogramma's om klanten gemoedsrust te bieden en eventuele problemen snel op te lossen.

  Een ander voordeel van Yamaha buitenboordmotoren is dat ze een breed scala aan opties bieden voor verschillende toepassingen, zoals vissen, watersporten en pleziervaart. Ze hebben motoren in verschillende vermogensklassen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote boten.

  Daarnaast zijn Yamaha buitenboordmotoren bekend om hun efficiëntie en prestaties. Ze gebruiken geavanceerde technologieën om brandstof te besparen en de uitstoot te verminderen, wat zorgt voor een schonere en milieuvriendelijkere bootervaring. Ook bieden ze een soepele en stille werking, waardoor u kunt genieten van uw tijd op het water zonder hinderlijke geluiden.

  Ook heeft Yamaha een zeer interessante prijs-kwaliteit verhouding. 

  Yamaha buitenboordmotoren zijn niet alleen betrouwbaar en duurzaam, maar nu ook extra voordelig dankzij de nieuwe acties van Yamaha!
  Zo kan je profiteren van de Yamaha buitenboordmotor actie: Bij aanschaf van een 4 tot 15 pk buitenboordmotor krijg je nu een mooie korting. Maar er is meer: met de actie '1 pk = 1% korting' kan je bij aanschaf van een 9.9 pk buitenboordmotor maar liefst 9.9%* korting ontvangen! Deze actie loopt nog steeds, dus je hebt nog steeds de kans om hiervan te profiteren. Bekijk de 4 tot 15 pk Yamaha Buitenboordmotoren.

  Daarnaast loopt ook de inruilweken-actie nog steeds bij Yamaha. Bij aanschaf van een nieuwe buitenboordmotor met 30 tot en met 100 pk kan je nu je oude buitenboordmotor inruilen*. Hierdoor kan je extra voordelig overstappen naar een nieuwe Yamaha buitenboordmotor. Zo krijg je bijvoorbeeld € 400 inruilpremie op range F30-F40, € 500 inruilpremie op range F50-F70 en € 600 inruilpremie op range F80-F100.

  Het is dus een goed moment om een nieuwe Yamaha buitenboordmotor aan te schaffen. Niet alleen kan je genieten van de betrouwbaarheid, duurzaamheid, efficiëntie en prestaties van Yamaha buitenboordmotoren, maar nu ook van extra voordelige acties. Bovendien biedt Yamaha een breed scala aan accessoires en service-opties, waardoor het gemakkelijk is om uw buitenboordmotor te onderhouden en aan te passen aan uw specifieke behoeften. Bekijk de 30 tot 200 pk Yamaha buitenboordmotoren.

  Wacht dus niet langer en profiteer nu van de Yamaha kortingsacties!

  Bekijk het gehele assortiment aan Yamaha buitenboordmotoren!

   

  *Vraag naar de voorwaarden bij Bootschappen Watersport

   

  NIEUWS, TIPS & TRICKS

  Recente artikelen