• BW Bootbegrenzer Topmontage

BW Bootbegrenzer Topmontage

De TM01 – topmontage is geschikt voor montage bovenop uw console of zijkant van de boot, afhankelijk van de plaatsing van uw schakelkast.
Artikelnummer:
TM01
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€86,40 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

De TM01 – topmontage is geschikt voor montage bovenop uw console of zijkant van de boot, afhankelijk van de plaatsing van uw schakelkast.

Wat zit er in de verpakking:

  • RVS begrenzer TM01 – topmontage
  • ABUS Titalium hangslot
  • Bevestigingsmateriaal
  • Montagehandleiding

Indien u vragen heeft over dit model of over de plaatsing van de TM01 – topmontage dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Onze producten

De begrenzers zijn erop gericht om een motorboot mechanisch te begrenzen. Dit gebeurt doordat onze producten de bewegingsvrijheid van de gashendel beperken. Door deze beperking kan de gashendel niet volledig open worden gezet met als gevolg dat de boot niet zijn maximale snelheid kan varen. Onze begrenzers zijn daarbij voorzien van een ABUS Titanium hangslot. Op deze manier is de begrenzing ook weer gemakkelijk ongedaan te maken, zodat u zelf weer kan genieten van de onbegrensde mogelijkheden van uw motorboot.

Montage

Het monteren van onze boot begrenzers is vrij eenvoudig. Met een accu schroef/boormachine en een boortje kunt u de begrenzer al monteren. Het is daarbij wel belangrijk dat de juiste plaats van de begrenzer wordt bepaald. Want de begrenzer moet uiteraard zo geplaatst worden dat de boot nog maar maximaal 13 km per uur of 20 km per uur kan varen. Hoe u dit doet staat beschreven in de handleiding die u bij uw begrenzer ontvangt.

Klik hier voor de installatie handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »