Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Absorbents

  VanDoClean is eind 2004 opgericht door Piet van Dongen. De aanleiding was de verkrijging van de exclusieve verkooprechten van Aquaquick 2000  wegdekontvetter. Dat is een uniek reinigingsmiddel vanwege het aantoonbaar versnellende effect op de biologische afbraak van weggespoelde olierestanten. De focus was destijds dan ook specifiek gericht op de Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  VanDoClean is eind 2004 opgericht door Piet van Dongen. De aanleiding was de verkrijging van de exclusieve verkooprechten van Aquaquick 2000  wegdekontvetter. Dat is een uniek reinigingsmiddel vanwege het aantoonbaar versnellende effect op de biologische afbraak van weggespoelde olierestanten.

  De focus was destijds dan ook specifiek gericht op de reiniging van olie- en brandstoflekkages op wegen na ongevallen en calamiteiten. Brandweerkorpsen, gemeenten, Rijks- en Provinciale overheden en Defensie waren daarbij de belangrijkste doelgroepen.

  Met de algemene economische voorspoed groeide VanDoClean voortvarend mee. Het productenpakket breidde gestaag uit met o.a. spill control producten (t.b.v. het afdichten en opvangen van lekkages) en absorptiemiddelen t.b.v. het absorberen van olie- en chemicaliënlekkages. In 2009 trad Jan van Loon toe als compagnon. Jan heeft zich vanaf die tijd vooral toegelegd op industriële afnemers en toepassingen. Inmiddels genereert het bedrijfsleven in het algemeen het grootste deel van onze omzet!

  In 2010 namen Jan en Piet “Absorbit Trading” uit Haarlem over. Mede daardoor betrokken we toen ook een nieuw bedrijfspand aan De Hoogt in Loon op Zand. Vanwege het sterk groeiende klantenbestand en het productenpakket is de aanvankelijke eenmanszaak inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers in Nederland op het gebied van calamiteitenmaterialen tbv vloeistoflekkages. Ons team realiseert dagelijks onze doelstelling om een kwalitatief hoogwaardig productenpakket nagenoeg in zijn geheel direct uit voorraad te leveren.