Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Connex

  Fabrikant, die panelen en weefgetouwen ontwerpt om aan de individuele eisen van zijn klanten te voldoen.Oorspronkelijk genaamd Aquatech Marine Limited, werd het bedrijf in 2011 omgedoopt tot Connexwire Limited om de diversificatie weer te geven van het leveren van harnassen, weefgetouwen en schakelpanelen aan de scheepvaart-, auto- en OEM-industrie Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten

  Fabrikant, die panelen en weefgetouwen ontwerpt om aan de individuele eisen van zijn klanten te voldoen.

  Oorspronkelijk genaamd Aquatech Marine Limited, werd het bedrijf in 2011 omgedoopt tot Connexwire Limited om de diversificatie weer te geven van het leveren van harnassen, weefgetouwen en schakelpanelen aan de scheepvaart-, auto- en OEM-industrie in Nieuw-Zeeland.

  Blijven innoveren is de focus van Connexwire en we hebben nieuwe generaties schakelpanelen ontwikkeld. Omdat we erkennen dat ruimte steeds duurder wordt vanwege grotere schermen op elektronica, bieden we nu gefuseerde panelen met achtergrondverlichting die minder van het waardevolle dashboard-onroerend goed in beslag nemen dan andere grote merken.

  In 2013 verhuisde Connexwire naar zijn eigen speciaal gebouwde fabriek. we hebben nu meer dan 30 medewerkers in dienst en leveren bedradingsoplossingen aan de meeste bootfabrikanten in Nieuw-Zeeland en blijven uitstekende partnerschappen ontwikkelen in de automobiel- en OEM-markten. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in apparatuur om het productieproces te stroomlijnen, erop te reageren en zijn processen af ​​te stemmen op de steeds veranderende behoeften van klanten.

  De feedback die we van onze klanten krijgen, vertelt ons dat we een zeer concurrerend, op maat gemaakt en gebruiksvriendelijk product aanbieden dat hen tijd en geld bespaart. Het is daarom dat Connexwire blijft groeien en zich heeft uitgebreid naar Australië, in de wetenschap dat wat we onze klanten in Nieuw-Zeeland bieden van wereldklasse is. We zullen wereldwijd blijven zoeken naar belangrijke kansen, terwijl we onze kernactiviteiten in Nieuw-Zeeland en Australië ontwikkelen en behouden.