Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  D-Splicer

  D-SPLICER biedt een reeks gespecialiseerde producten voor het splitsen van touw voor zeilers en riggers. Omdat de ontwikkeling van vezels voor touwen de laatste decennia een grote vlucht heeft genomen, zijn nieuwe lasgereedschappen nodig. Onze treknaalden zijn complementair aan de conventionele fids. De unieke dubbele naald klemt je lijn vast en ma Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  D-SPLICER biedt een reeks gespecialiseerde producten voor het splitsen van touw voor zeilers en riggers. Omdat de ontwikkeling van vezels voor touwen de laatste decennia een grote vlucht heeft genomen, zijn nieuwe lasgereedschappen nodig. Onze treknaalden zijn complementair aan de conventionele fids. De unieke dubbele naald klemt je lijn vast en maakt het gemakkelijk om door te trekken. Vooral in situaties waar weinig ruimte is toegestaan ​​en voor het werken met dunnere touwen.

  D-SPLICER-set
  De D-SPLICER-set wordt geleverd met vier naalden en een verwisselbaar handvat, verpakt in een koker voor eenvoudig opbergen. Draai gewoon het handvat los en verwissel de naald die past bij de touwdiameter waarmee u werkt.
  Om de set compleet te houden zijn er reserve naalden aanwezig.