Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Forma

  De naam "FORMA" staat voor hoogwaardige buitenmeubelen die het welzijn van onze klanten dienen. We zetten ons in om de duurzaamheid en levensduur van onze producten te garanderen en om nieuwe producten te ontwikkelen die zijn verbeterd in kwaliteit, ontwerp en prestaties. Onze uitgebreide kennis in combinatie met de ervaring die we in de loop der j Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten

  De naam "FORMA" staat voor hoogwaardige buitenmeubelen die het welzijn van onze klanten dienen. We zetten ons in om de duurzaamheid en levensduur van onze producten te garanderen en om nieuwe producten te ontwikkelen die zijn verbeterd in kwaliteit, ontwerp en prestaties. Onze uitgebreide kennis in combinatie met de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, stelt ons in staat te bevestigen dat Forma-meubels zich onderscheiden door het comfort dat het biedt, de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van het merk.

  Ons assortiment vouwmeubilair voor de scheepvaart is ideaal voor de strenge eisen van het zeemilieu en wordt erkend als de toonaangevende merknaam in jachtmeubilair.

  U vindt FORMA-meubels op bootdekken in de meest afgelegen jachthavens, terwijl onze strandmeubels de kusten over de hele wereld opfleuren.