Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Humminbird

  Van bescheiden wortels tot de beste vistechnologieën van vandaag, dit is een verhaal van Amerikaanse vindingrijkheid, passie en doorzettingsvermogen. De geheimen van het water onthullen om vissers te helpen hun passie voor de sport na te streven: dat is wat we hebben gedaan sinds de eerste visvinder die we ontwikkelden als Techsonic Industries in Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  201 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Van bescheiden wortels tot de beste vistechnologieën van vandaag, dit is een verhaal van Amerikaanse vindingrijkheid, passie en doorzettingsvermogen.

  De geheimen van het water onthullen om vissers te helpen hun passie voor de sport na te streven: dat is wat we hebben gedaan sinds de eerste visvinder die we ontwikkelden als Techsonic Industries in 1971, en dat is wat we altijd zullen doen.

  Van flitsers tot LCD's, analoog naar digitaal en DualBeam-sonar tot MEGA Imaging + ™, de afgelopen vijf decennia hebben bij Humminbird een enorme verandering ondergaan.

  Beginnend met de allerbeste sonar- en dieptemeters, zijn onze innovaties uitgegroeid tot maritieme GPS, LakeMaster®-kaarten, radar en volledige bootbesturing.

  ONS GEBASEERD ONTWERP, ENGINEERING, PRODUCTIE EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING
  Naarmate onze technologie vordert en de nieuwe wereld nieuwe kansen en kansen met zich meebrengt, blijft ons doel hetzelfde als op de eerste dag. Vanuit onze thuisbasis in Eufaula, AL, zijn we hier om vissers te helpen het meeste uit elke minuut op het water te halen.

  Of u nu een ervaren toernooivisser bent die afhankelijk is van uw SOLIX®-eenheden om elke minuut en elke hap te laten tellen, of uw HELIX®-visvinder gebruikt om het meeste uit uw tijd op het water te halen met familie of vrienden, reken op ons om te helpen je vindt sneller de beste visplekken en verkent met vertrouwen het water.

  Dat is wat Humminbird
  Simply maakt. Duidelijk. Beter.