Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  MG Energy Systems

  Eenvoudig en krachtigHet verhaal van MG is even eenvoudig als krachtig. Het begon allemaal toen oude vrienden en studiegenoten Gerard van der Schaar en Mark Scholten besloten een boot te bouwen en mee te doen aan een Dutch solar challenge.Ze ontdekten al snel dat batterijen de achilleshiel van de boten waren. Er was gewoon geen goed batterijbeheers Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Eenvoudig en krachtig
  Het verhaal van MG is even eenvoudig als krachtig. Het begon allemaal toen oude vrienden en studiegenoten Gerard van der Schaar en Mark Scholten besloten een boot te bouwen en mee te doen aan een Dutch solar challenge.

  Ze ontdekten al snel dat batterijen de achilleshiel van de boten waren. Er was gewoon geen goed batterijbeheersysteem (bms) beschikbaar, hoewel het van cruciaal belang is om de spanning, stroom en temperatuur in lithiumbatterijen te regelen.

  Dus hebben ze het zelf gebouwd. En toen wonnen ze de race.

  Van boot naar bedrijf
  Toen ze het enorme potentieel van technologische innovaties voor een duurzame toekomst ontdekten, besloten ze erin te duiken. In 2009 begonnen ze MG om hun innovatieve ideeën om te zetten in commerciële high-end producten.

  Sindsdien is hun Furia-zonneboot als eerste geëindigd in zowat elk internationaal zonnebootevenement, of het nu in kleine wateren of op open zee is.

  Alles wat ze van dit proeftuin leren, wordt gebruikt om met succes hun lijn van hoogwaardige zonne-energieopslagoplossingen te ontwikkelen, voor maritieme, industriële, off-grid/solar- en automotive-toepassingen over de hele wereld.

  Zowel boot als business blijven snel en sterk groeien.