Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Navionics

  Laat ons uw gids zijn ! Navionics®, opgericht in 1984 in Viareggio, Italië, produceert elektronische kaarten voor de pleziervaartmarkt.Het is onze missie om onze klanten te verrassen door marktleidende intuïtieve en innovatieve maritieme cartografie-inhoud en -functies te produceren door het gebruik van creativiteit, technische uitmuntendheid d Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Laat ons uw gids zijn !

  Navionics®, opgericht in 1984 in Viareggio, Italië, produceert elektronische kaarten voor de pleziervaartmarkt.

  Het is onze missie om onze klanten te verrassen door marktleidende intuïtieve en innovatieve maritieme cartografie-inhoud en -functies te produceren door het gebruik van creativiteit, technische uitmuntendheid door marktkennis en efficiënte productieprocedures.

  Vanaf het begin vooruitkijken
  We zijn geboren uit een revolutionair idee: 's werelds eerste elektronische kaartdisplay of kaartplotter.

  Nu gebruiken we elke dag locatieservices op onze mobiele apparaten, en misschien beschouwen we ze zelfs als vanzelfsprekend. Maar denk er eens over na: hoe baanbrekend is dat? Op deze gemoedstoestand is Navionics® gebaseerd en onze focus voor toekomstige doelen.

  Gedreven om te leiden
  We willen groeien als wereldleider op het gebied van maritieme inhoud en locatiegebaseerde diensten, gebaseerd op innovatie die voortkomt uit onze waardering voor levensstijl, digitale expertise en crowdsourcing.

  Onze cartografische database is 's werelds grootste en omvat oceanen, zeeën, rivieren en meer dan 40.000 meren. Navionics stelt deze unieke en waardevolle inhoud beschikbaar aan watersporters voor gebruik in GPS-kaartplotters en in onze app voor Apple®- en Android™-apparaten.

  Covering the Globe
  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Viareggio, Toscane, een prachtig gebied dat gemakkelijk bereikbaar is voor kunststeden, stranden en bergen.

  Navionics heeft ook kantoren in de VS in Dartmouth, Massachusetts en Hyderabad, India.