Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Navisafe

  Navisafe begon als Noors verlichtingsbedrijf en werd opgericht in 2005 na een bijna-ongeval met twee boten zonder licht. Het was een donkere nacht en Jo Engebrigtsen (voormalig eigenaar en oprichter van Navisafe) en zijn gezin gingen terug naar hun tuinhuis in een kleine boot met alleen een gewone zaklamp die ze al jaren hadden gebruikt. Plots kwam Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  33 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Navisafe begon als Noors verlichtingsbedrijf en werd opgericht in 2005 na een bijna-ongeval met twee boten zonder licht. Het was een donkere nacht en Jo Engebrigtsen (voormalig eigenaar en oprichter van Navisafe) en zijn gezin gingen terug naar hun tuinhuis in een kleine boot met alleen een gewone zaklamp die ze al jaren hadden gebruikt. Plots kwam er een grote dagcruiser zonder licht “uit het niets”. Jo had even de tijd om te voorkomen dat zijn boot en familie door de grotere boot zouden worden geraakt.
  Opgelucht dat een ongeval was voorkomen, wist Jo Engebrigtsen dat alleen geluk hem ervan weerhield om een ​​van de slachtoffers te worden van een ernstig bootongeval. Jo erkende ook dat het in het donker moeilijk is om een ​​andere boot te zien en nog moeilijker om een ​​persoon in het water te zien.

  Wat daarvoor nodig was, was een lantaarn met 360 ° verlichting die volledig waterdicht, robuust, compact en licht van gewicht was en die effectief op een jas of een pet kon worden gemonteerd. Het moest klein genoeg zijn om in je zak te stoppen om er zeker van te zijn dat je er altijd bij kunt, op een boot of in het water, maar toch helder genoeg om als professionele bootlantaarn te dienen. Ten slotte moet het heel gemakkelijk te gebruiken zijn, met zowel een sterk constant licht als een ultraheldere noodflits… En zo werd het idee voor Navi-licht 360 ° geboren.