Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Pela

  Wij zijn gespecialiseerd in handmatig werkende vacuümpompen voor het vervangen van diverse vloeistoffen. PELA biedt een complete reeks pompen die voldoen aan al uw behoeften, geschikt voor kleine tot grote motoren. Ons systeem is ideaal om snel, eenvoudig en schoon oliën en andere vloeistoffen te verversen. U hoeft hiervoor de carterstop niet te Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Wij zijn gespecialiseerd in handmatig werkende vacuümpompen voor het vervangen van diverse vloeistoffen. PELA biedt een complete reeks pompen die voldoen aan al uw behoeften, geschikt voor kleine tot grote motoren.

  Ons systeem is ideaal om snel, eenvoudig en schoon oliën en andere vloeistoffen te verversen. U hoeft hiervoor de carterstop niet te verwijderen of de motor te kantelen. In beperkt toegankelijke ruimtes zijn PELA Oil Extractors de oplossing!

  De meest gebruikte toepassing is het verversen van motorolie. Het enige wat u hoeft te doen om een krachtig vacuüm te creëren, is de extractor slang op de peilstok aan te sluiten en enkele keren te pompen.