Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Pfeiffer Marine

  Pfeiffer Marine GmbH is al een halve eeuw een betrouwbare partner en fabrikant van armaturen voor watersport en industriële behoeften. Het bedrijf is altijd gevestigd geweest in een van de grootste watersportgebieden van Europa - het Bodenmeer. In totaal houden bijna 20 medewerkers zich aan wat de standaard "Made in Germany" belooft. De eigen prod Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  21 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Pfeiffer Marine GmbH is al een halve eeuw een betrouwbare partner en fabrikant van armaturen voor watersport en industriële behoeften. Het bedrijf is altijd gevestigd geweest in een van de grootste watersportgebieden van Europa - het Bodenmeer. In totaal houden bijna 20 medewerkers zich aan wat de standaard "Made in Germany" belooft. De eigen producten overtuigen niet alleen de ambitieuze zeiler. Ook grote scheepswerven zijn al tientallen jaren overtuigd van de producten.

  Naast moderne serieproducten produceert Pfeiffer-Marine ook losse speciale onderdelen of kleine series die ook buiten de watersportbranche worden toegepast. Het portfolio wordt aangevuld met tal van exclusieve handelsmerken. Het totale assortiment omvat dus meer dan 5.000 onderdelen, die uitsluitend via een breed netwerk van scheepswerven, servicebedrijven, gespecialiseerde dealers en postorderbedrijven aan de eindklant worden aangeboden.