Pfeiffer Marine

Pfeiffer Marine GmbH is al een halve eeuw een betrouwbare partner en fabrikant van armaturen voor watersport en industriële behoeften. Het bedrijf is altijd gevestigd geweest in een van de grootste watersportgebieden van Europa - het Bodenmeer. In totaal houden bijna 20 medewerkers zich aan wat de standaard "Made in Germany" belooft. De eigen producten overtuigen niet alleen de ambitieuze zeiler. Ook grote scheepswerven zijn al tientallen jaren overtuigd van de producten.

Naast moderne serieproducten produceert Pfeiffer-Marine ook losse speciale onderdelen of kleine series die ook buiten de watersportbranche worden toegepast. Het portfolio wordt aangevuld met tal van exclusieve handelsmerken. Het totale assortiment omvat dus meer dan 5.000 onderdelen, die uitsluitend via een breed netwerk van scheepswerven, servicebedrijven, gespecialiseerde dealers en postorderbedrijven aan de eindklant worden aangeboden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »