Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  ProMariner

  Professional Mariner werd meer dan 35 jaar geleden opgericht met één uitgangspunt; om het varen nog leuker te maken! We waren de pioniers van een robuuste lijn volautomatische boordladers voor scheepsaccu's die de scheepvaartindustrie in korte tijd een gangbare methode boden om accu's op te laden zonder de noodzaak om draagbare acculaders aan boo Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product


  Professional Mariner werd meer dan 35 jaar geleden opgericht met één uitgangspunt; om het varen nog leuker te maken! We waren de pioniers van een robuuste lijn volautomatische boordladers voor scheepsaccu's die de scheepvaartindustrie in korte tijd een gangbare methode boden om accu's op te laden zonder de noodzaak om draagbare acculaders aan boord op te bergen of mee te nemen. We hebben sindsdien niet meer omgekeken.

  Onze technologie ging snel over op massaproductie van kosteneffectieve, te monteren en te vergeten scheepsacculaders, waardoor booteigenaren over de hele wereld een oplossing kregen voor het verlengen en beheren van de levensduur van de accu zonder de noodzaak om handmatig met accu's om te gaan.

  Met dit succes en de opkomst van meer boten die walstroom gebruiken, hebben we snel gereageerd door de meest voorkomende vormen van corrosie op te lossen terwijl boten slippen en worden aangesloten op walstroom. Met behulp van dezelfde hoogwaardige en robuuste halfgeleiders als in onze stroomproducten, heeft ProMariner de eerste lijn galvanische isolatoren voor de scheepvaart ontworpen en geproduceerd die de meeste vormen van corrosie en voortijdig verlies van zink oplost. Tegenwoordig leidt deze lijn als de industriestandaard. Het resultaat? Meer tijd besteed aan varen, zeilen of vissen versus bootonderhoud en thuis of aan de kade wachten op het opladen van afzonderlijke accu's.