Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Pylontech

  Pylontech is een toegewijde BESS-leverancier (batterij-energieopslagsysteem), door onze expertise in elektrochemische vermogenselektronica en systeemintegratie te consolideren. We hebben betrouwbare en betaalbare ESS-batterijproducten en -oplossingen aan de markt geleverd en hebben aanzienlijk bijgedragen waardoor wij de afgelopen 7 jaar zijn verdu Toon meer

  Merken

  Accu's

  Prijs

  -
  9 Producten

  Pylontech is een toegewijde BESS-leverancier (batterij-energieopslagsysteem), door onze expertise in elektrochemische vermogenselektronica en systeemintegratie te consolideren. We hebben betrouwbare en betaalbare ESS-batterijproducten en -oplossingen aan de markt geleverd en hebben aanzienlijk bijgedragen waardoor wij de afgelopen 7 jaar zijn verdubbeld hierdoor is onze marktpositie als een van de beste leveranciers van lithiumbatterijopslag ter wereld op grote schaal mogelijk.

  We zijn gemotiveerd om onze kennis bij te dragen aan de huidige technologieën en een duurzame toekomst voor iedereen te creëren. Pylontech draagt zijn verantwoordelijkheid en heeft als missie de mensheid te voorzien van duurzame energie.