Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Quicksilver

  Quicksilver-opblaasboten zijn meer dan alleen rubberboten of tenders, ze zijn de perfecte keuze als je draagbaar, betaalbaar plezier wilt. De meeste Quicksilver-opblaasboten zijn snel op te zetten en snel op te bergen en passen dankzij hun draagbaarheid en lichtgewicht constructie gemakkelijk in een kofferbak of bootkluis.Of u nu een tenderboot van Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Quicksilver-opblaasboten zijn meer dan alleen rubberboten of tenders, ze zijn de perfecte keuze als je draagbaar, betaalbaar plezier wilt. De meeste Quicksilver-opblaasboten zijn snel op te zetten en snel op te bergen en passen dankzij hun draagbaarheid en lichtgewicht constructie gemakkelijk in een kofferbak of bootkluis.

  Of u nu een tenderboot van schip naar wal nodig heeft of een lichtgewicht, wendbare en betaalbare boot voor familie-uitjes op het meer of op het strand, de Quicksilver-opblaasboten zijn er klaar voor. Met een verscheidenheid aan beschikbare maten, vloer- en rompontwerpen, vindt u zeker degene die perfect is voor elk gebruik dat u in gedachten heeft.